Духовното Значение на 10:10

3
325
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Духовното значение на  Номер 1010
Поглеждаш часовника си и е 10:10. Виждате номера на произволен принцип, и отново се изписва 1010 . Опитваш се да се ориентираш по нов град и всичко, което забелязваш, е 1010 на всяка врата.

Ако сте виждали ангелкия номер 1010 навсякъде, това е знак от Вселената, че е време да предприемете действия, за да прояви целта на вашата душа.

Преди да се потопим дълбоко в смисъла на 1010, трябва да разберем нумерологията зад отделните числа.

духовното значение на 10:10

Значенията от числената зад ангелкия номер 1010
Значението на нумерологията на 1
Нека първо да разгледаме числото 1 и значението му. В номерологията това число е свързано с нов старт, поемащ ролята на лидер (независимо дали това е в съвместно предприятие или е „шефът“ във вашия собствен живот), изразявайки вашите мечти в реалността и мотивирайки се към постигането им. Можете да научите повече за значението на ангелско число 1 в една от моите предишни публикации в блога- кликни тук.

Нумерологичното значение на 0
Преди да разгледаме смисъла на 1010, нека да разгледаме друг важен номер.

Ангелското число 0 представлява завършеност на нещата ,което идва с пълен кръг. Самата му форма подсказва духовно завършване, идеята, че всичко е едно по своята същност – вие и Творецът, вие и вашият съсед, вашите мисли и вашата реалност – всички те са едно.

И така, какво става, когато тези две мощни числа се слеят заедно? Какво послание искат ангелите да предадат?

Значението на нумерологията на 10
Това е много мощна комбинация.

Тъй като 1 е  преди всичко за вземане на лидерство и намиране на мотивация, а номер 0 е за завършване и разпознаване на всичко като взаимосвързано, тогава 10 е мощен знак, който ви моли да съберете двете качества заедно.

Може да сте на духовно пътуване или да имате мощно духовно послание, което ще трябва да споделите със света – и трябва да поемете лидерство в собствения си живот, да засилите духовните си усилия и да увеличите мотивацията си да изразявате своята цел в действителност.

5 духовни значения зад Ангелския номер 1010
Ако виждате номера 1010, съобщението е по една и съща линия, но много по-силно.

Първото значение на 1010: Душата ти се събужда!
Били ли сте застояли в работата или сте имали  неработещ момент за известно време?

Чувствали ли сте се безсилни и немотивирани, или се борите с хаотични мисли за вашето бъдеще, сякаш сте намерили своя път през гъста мъгла?

Виждайки 1010 е сигурно послание, че всичко работи за най-доброто ви добро, точно както трябва да бъде – и душата ви се пробужда в процеса.

Опитайте се да общувате със сърцето си чрез ръководена медитация или молитва, да попитате какво желае и да ви позволи да ви води в ежедневието си. Това може да се почувства като объркващо време, но за теб може да бъде внезапно мощно преустройство, което да те кара да живееш в по-вдъхновен живот.
2-то значение на 1010: Продължавайте!
Виждането на последователността от номера 1010 може да е знак от Вселената, като ви казва да продължите да се движите напред с усилията си.

Разгледайте вашите мисли и чувства, за да разберете дали може да бъдете саботирани.

По думите на духовната учителка Мариан Уилямсън „Нашият най-дълбок страх не е, че ние сме неадекватни. Най-дълбокият ни страх е, че сме извънредно мощни. “

Когато разпознаете огромната власт в себе си, за да промените собствения си свят и света на другите, внезапно може да се заразите с отговорността да влезете в тази роля.

Но поддържайте усилията си! Вселената иска да живеете в богат и изобилен живот – и виждате ангелския номер 1010 в живота си, това е мощен знак, че е време да прекратите самосъжаляващите ви мисли и да влезете в ролята, която ви е дал живота. В това пътуване ви очакват много награди.

Третото значение на 1010: Внесете някаква стабилност обратно в живота си
Били ли сте на емоционална въртележка наскоро? Може би минавате през раздяла? Или просто си загубил работа? Вероятно сте изправени пред голяма промяна в живота, която ви кара да се чувствате неуверено? Животът се променя непрекъснато и отнема много вътрешни ресурси, за да се справите със значителнате промяна.

Но дори и по време на хаос, ние все още можем да възстановим чувството на необходимия баланс.

Добре е да пожелаете стабилност по време на хаос и е добре да попитате ангелите или Вселената, за да ви помогнат да възстановите баланса си . Всъщност виждането на ангелския номер 1010 може да бъде знак, че ангелите ви канят да се свържете с тях и може да потърсите помощ в тази област.

4-то значение на 1010: Отделете известно време, за да се отпуснете, преди да вземете смели решения
Оставянето на работата е важен аспект от живота, особено когато сте изправени пред смело решение.

Въпреки че 1010 ви кани да предприемете смели стъпки, като комбинирате вашите прозрения за вашата цел тук на Земята с мощни действия за постигането й, все още трябва да отделите известно време, за да подмладите енергията си.

Може би това е идеалният момент да се сдобрите с приятел, който не сте виждали през вековете или да предприемете това пътуване, което сте планирали за дълго време, или просто да вземете релаксираща вана след работа.

5-то значение на 1010: Вие сте напълно подкрепяни
Ръководството е на ваше разположение, ако имате нужда от това. С изпращането на последователността от номера 1010 в живота ви, ангелите искат да знаете, че сте напълно подкрепени във всичко, което правите. Самотата наистина е илюзия. Дори когато сте сами, не забравяйте, че Вселената е тук, за да ви помогне и да ви осигури усещане за комфорт и връзка. И вашите ангели винаги са с вас, така че, ако имате нужда от тяхната помощ, просто попитайте.

Какво да направите, ако продължавате да виждате 1010
Серията номер 1010 е невероятно мощна.

Ако продължавате да го виждате навсякъде, добре е да помислите върху посланието, което вашите ангели се опитват да предадат. Това е число, което вдъхновява действие – но това действие трябва да дойде от балансирано място. Ето някои идеи за това, какво можете да направите, ако виждате ангела номер 1010, който се появява навсякъде.

Ако се чувствате неспокойни и неспокойни – отделете малко време, за да се отпуснете и бъдете сигурни, че сте изцяло подкрепяни от Вселената.
Ако смятате, че животът ви е в състояние на хаос и не можете да видите пътя напред – попитайте ангелите си за напътствие.
Ако се чувствате немотивирани и неинспирирани – вярвайте, че душата ви се събужда, затова отделете малко време да слушате сърцето и чувствата си, да разберете какви са вашите нужди и да предприемете действия за посрещане на тези нужди.
Ако се чувствате балансирано и знаете каква е целта на душата ви – това е време за действие! Почистете ума си от отрицателни мисли. Това е времето да направите целта си реалност. Уверете се, че Вселената ви подкрепя.

Изберете Кристал и Открийте Неразрешената Карма от Предишния си Живот
Българите Синове на Боговете

Звездата на Мага- Седмолъчната Розета от Плиска

Portret On-line

Красиви Рокли за Парти