Lidl отваря още пет магазина в България през 2019 г. :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
304
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Германската верига Lidl отваря още пет нови магазина в България през тази година. Преди дни компанията е открила обект в курорта Св. св. Константин и Елена, следват Поморие, Царево и още няколко нови магазина в София.

С продължаващата експанзия на бранда ще бъдат открити и още 200 нови работни места у нас.

Lidl ще продължи и с програмата за реновиране на съществуващите магазини, която има за цел модернизиране, осигуряване на повече удобство, както и подобряване на енергийната им ефективност. Тази година ще бъдат обновени още 18 магазина като предстои тяхното преустройство, с внедряване на съвременна техника и оборудване.

„Плановете ни за 2019 г. са амбициозни, каквито бяха и за 2018 г., когато отворихме 7 нови магазина. С новото разширяване на търговската мрежа през тази година целим да предложим удобни локации за пазаруване на жителите в централни райони и периферия на големите градове, както и възможност на повече хора по Черноморието да имат достъп до продуктите ни с оптимално съотношение качество-цена”, каза изпълнителният директор на „Лидл България Милена Драгийска. Тя добави, че веригата ще продължи да разширява търговската си мрежа в страната.