Хороскоп за днес – 15 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
156
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 15 февруари 2019 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

До обед уредете без бавене неотложните задачи, които предстоят. Планирайте срещи с посредници, завъртете колелото на личната инициатива и ще имате ползи и придобивки. За по-трудните дейности ще ви трябва щателна подготовка. Следобед се включваме към космическия канал на любовта. До утре на обед направете едно добро дело и вашите проблеми ще се уредят. Направете подарък от сърце. Малко внимание към някого ще отвори заключени до момента врати. Добре е да се започне диета до пълнолунието.

Телец 21 Апр – 21 Май

Символ на деня е корона очакваща ни на върха на планината. Постарайте се повече, дайте всичко от себе си, явете се на конкурси и прослушвания, подайте документи за нова работа, кандидатствайте за стипендии. Който действа отговорно и с амбиция ще стигне до мечтания връх на кариерата и славата. Бъдете сигурни, че усилията ви ще бъдат възнаградени. Следобед се включете в спонсорски програми и сами ще станете обект на закрила и протекция. До утре на обед молитвите се чуват и сбъдват. Не мислете зло никому.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Не се давайте без бой. Не се отказвайте, опитайте да стигнете върха по странични пътеки. Сменете позицията си, търсете съюзници и странично финансиране. До обед може да превземете връх в кариерата и в живота. Следобед помислете с какво може да подкрепите близките и да зарадвате децата. Не се прибирайте без подарък. До утре на обед се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Утре сутрин ще се събудите с неочаквано вдъхновение.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Не се давайте без бой. Не се отказвайте, опитайте да стигнете върха по странични пътеки. Сменете позицията си, търсете съюзници и странично финансиране. До обед може да превземете връх в кариерата и в живота. Следобед помислете с какво може да подкрепите близките и да зарадвате децата. Не се прибирайте без подарък. До утре на обед се дава милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Утре сутрин ще се събудите с неочаквано вдъхновение.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

До обед работете за себе си, а за следобед планирайте срещи с хора, на които дължите услуги или искате с нещо да помогнете. Ще се окажете в центъра на благоприятни промени, събития и начинания, които ще получат странично финансиране и подкрепа в неочакан момент. С голяма вероятност ще привлечете покровители и ще успеете да стартирате важен за бъдещето ви проект или дейност. Днес силните помагат на слабите, които ще им се отплатят с благословия. До два дни поне един ваш проблем ще се уреди.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

До обед трудно напредвате, налага се да носите на гърба си и тежестите на някой, който не успява да се справи със задълженията и отговорностите си. Спазвайте закона, може да ви глобят. Но следобед нализате в стабилизиращ период и до утре на обед длъжници ще ви се издължат. Може да се включите в спонсорски програми и сами да станете обект на обгрижване. Колкото дадеш двойно ще получиш в този период. Всеки жест е от значение. Топят се ледовете в отношенията, особено ако тази вечер се приберете с подарък. Започнете диета.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До обед ще свършите много добра работа, стига да не се разсейвате и да действате по план. Не оставайте нищо важно за края на работното време. Планирайте за тези вечер и за утре посещения при родители и деца, при роднини и приятели, на които може с нещо да помогнете или да ги утешите. Навлизаме в деня на сърцето. Насочвате се подсъзнателно в посоката, в която усещате, че имате пропуски и трябва да се реванширате. И ако ви помолят за нещо направете го без да давате съвети. Добре е да се започне прочистваща диета.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Енергийният ви потенциал нараства. Натоварете се повече, поемете и част от задачите на близък и помогнете на колега колкото можете. Ще получите откровение как е най-добре да се действа в една трудна ситуация на избор. Тази вечер сбъдва благите пожелания. Дистанциите се стопяват, а някой ще направи или ще получи изненадващо предложение. Възползвайте се от игрите на случайноста. Може да се окажете в компанията на хора, които търсите отдавна. Пасивността в този ден е вредна и разболява.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в третата декада ще имат повече задължения и отговорности, а може да се наложи да поемат и част от грижите на децата и близките. Спазвайте закона и предписанията. Енергията ви търси поле за изява, но ако не се контролирате може да влезете в неприятни ситуации. Не се карайте с никого, защото после трудно ще се сдобрите и помирите. Каквото предприемете до обед ще носи ползи и пари, но в едно по-далечно бъдеще. Каквото оставите за следобед ще потъне в прахта на забравата или ще донесе ползи за друг.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Важното свършете по най-бързия начин. Бъдете първи на опашката за късмет, на гишето за вадене на документи и на прегледите, които планирате. С напредването на деня става все по трудно да работите за личния си интерес и да решавате собствените си проблеми. Ще ви се обаждат близки и приятели с молби и неочаквани задачи, с които не успяват да се справят. Няма да може да откажете, ще попаднете и под кръстосания партньорски огън, ако вечерта не се приберете навреме. Ден на откровение за личното ви положение.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Силен и творчеки ден за родените в третата декада. Очертават се пътувания и гостуване. Разходите ви може да се поемат от друг . Първата половина на деня изисква активно действие и бързо решаване на поставените задачи. За следобед планирайте срещи със спонсори и дарителски инициативи. Чудесен момент за отваряне на изложби, за участия в конкурси и състезания. Ще направите впечатление с талантите си. Днес не се отказва на молби. Направете това, за което ви молят и сами помолете за услуга. Съдбата ни готви подаръци.

Риби 20 Фев – 20 Мар

И за родените в третата декада ще има подарък днес, но той може да не бъде желан. Помислете преди да решите да изхвърлите от живота си нечие присъствие. До обед ще имате много задачи, но и енергията ви е на ниво, така че действайте. Ако останете пасивни енергията ви ще се скапе и ще ви разболее. В момента проблемите се решават с работа, а не с оплакване и мрънкане. До вечерта ще получите неочаквана подкрепа. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Предстои чудесен уикенд за предложения и сватби.