СПА ТЕРАПИЯ | Център за красота Милано

1
194
Добави коментар
MilanoBeauty
MilanoBeauty

ЛУКСОЗНА SPA ТЕРАПИЯ ЗА КОСА „TERMAE SPA“- ALFAPARF MILANO!

Център за красота Милано Ви предлага да се погрижите за своята коса, доверявайки се на природата с една уникална SPA терапия в три фази, изградена на основата на термална вода.

Напрегнатото ежедневие, стресът и замърсяването на околната среда са една част от факторите, които водят до срив в имунната защита на организма. Първи на този срив реагират нашите нокти, кожа, коса.

Лечението с термална вода е гаранция за здрава и изпълнена с живот коса. Подобряващите свойства на термалната вода действат почистващо и възстановяващо, като осигуряват оптимално равновесие на скалпа, реминерализират и хидратират косата и стимулират естествените и способности за борба с увреждащите елементи на околната среда.

HYDRO SPA ТЕРАПИЯ В ТРИ ФАЗИ:

Студена фаза – измиване с почистващ шампоан с охлаждащо действие, който ексфолира скалпа. Топла фаза – терапия с реминализираща кал, която укрепва устойчивостта на фибрата на косъма + ампула с етерично масло, стимулиращо кръвообръщението на скалпа и придаващо еластичност, мекота и блясък на косата. Студена фаза – терапия с хидратиращ спрей за хидратиране на косъма.

SPA терапията е изградена на основата на термална вода и естествени съставки, съдържащи се в етеричното масло от мента, глина, зехтин, екстракт от планктон и ленен екстракт. Формулата не съдържа минерално олио, парабени и парафин!

Термалната хидротерапия е предназначена както за жени, така и за мъже. Тя създава красота отвън и отвътре. Спомага за Вашето добро настроение и придава енергия и блясък на Вашата коса.

Времетраене от 2 до 2.5 часа