Хороскоп за днес – 25 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
200
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 25 февруари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят е благоприятен за пътувания, за преместване на ново място, в нов офис или на нова работна позиция. Чудесен момент а покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Явете се на конкурси и прослушвания, кандидатствайте по спонсорски програми. Ще си проличат хората умеещи да побеждават, а вие сте от тази порода. Днес може да получите и своето изцеление, да намерите нужното ви лекарство или консултация и да победите страховете си. Не товарете стомаха с тежка храна.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес конкуренцията е убийствена. Всеки е тръгнал да се доказва, да показва дарби и таланти, да претендира за постове и позиции. Трудно ще пробиете особено в среда, в която имате силни опоненти. Ден на подвизи и рекорди, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Няма да спечелите, ако се противопоставите на колективната воля и инициатива. Символ на деня е табуна волни коне. Включете се в нова група по интереси, обединете силите си с качествени хора и така по-лесно ще постигнете личните си цели.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес и вие тръгвате с голямата кошница и с голяма вероятност ще я напълните. Водете преговори, уредете прехвърляния на имоти и пари, спазарете се за важни сделки и проекти и не се отказвайте от целите си. Не лъжете. В следващите дни всичко казано и направено от вас ще бъде подложено на проверка. Ден на храбреците, които ще се изправят срещу условностите и ще защитят свои и партньорски интереси. В този ден ще си проличат призваните да побеждават. Печелите конкурс и получавате това, за което кандидатствате.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на напредък и постижения. Може да се споразумеете по наследствен и имотен въпрос и да разделите неделимото преди. Денят носи награди на храбреците. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Ден за подвизи и лични рекорди, за преход в нова среда и на ново работно място. Тествайте възможностите си по всички линии на живота. Ден и на доброволната жертва и отказ от собственост в името и за бъдещето на децата. Пътувайте с наземен транспорт. Дори и да ви откажат, опитайте пак.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на големи натоварвания и изисквания, които трудно ще покриете. Родените в третата декада са в по-неизгодна позиция. Силите ви са изравнени с тези на конкуренцията. Ще трябва доста да се постараете и да дадете всичко от себе си, за да получите желаните постове и позиции и това, за което се борите. Лъвът не обича да си нарушава комфорта, но днес обстоятелствата налагат активност и бърза реакция, за да останеш актуални и на върха на хранителната и социална пирамида. Препоръчва се умерено физическо натоварване.

 

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не пропускайте този ден, активизирайте се максимално. Успехът ви е заложен в срещите и разговорите проведени в момента. Нищо съществено да не се отлага. Уплътнете максимално работното и извънработното си време. Гонете си интереса на всички нива. Може да получите и уредите нужните ви документи и разрешителни, да направите изгодна сделка и да привлечете спонсори. Ден на революционни преустройства и на упоритост за постигане на целите. В следващите два дни повече ще давате и ще слугувате.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за първа крачка и първа целувка. Ще си проличат родените да побеждават. Не се отказвайте от нищо, което е важно за вас, независимо трудностите по пътя. Преодоляването на препятствията е част от успеха ви. Ще получите и дадете важни уроци. Някой ще получи наследство, а друг ще се откаже от такова в полза на децата. Предаваме щафетата на младото поколение. Всеки може да получи своето изцеление и да отиде към активна творческа дейност или към заслужена почивка. Предстоят рокади по върховете.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес абортите са противопоказни, както и всякакъв тип отхвърляне. Приемете протегнатата ръка в бизнеса и в партньорските връзки. Не се мръщете на това, което се предлага, защото и от него може да се лишите, ако изчаквате по-добри времена. Цялото ни бъдеще е сега. Нужни са активни настъпателни и творчески дейности за защита на права, позиции и лични интереси. Символ на деня е колесницата на победата. С общи усилия далече може да стигнем. Преместете се на по-добро място, направите революционни промени в живота си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Каквото повикате днес, такова ще ви се обади утре. Ден на битки за постове и позиции в бизнеса и в обществото. Пътувайте, уредете си срещи, преговаряйте, търсете ново място за внедряване и повишаване на личната ви квалификация. В момента върви преструктурираща програма, която ще помогне да изпъкнете, да се наложите на работното си място и в социума и да дадете най-доброто от себе си. Ще получите повече права и пълномощия, а някой ще се уреди и с по-добър договор за работа. Действайте активно.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес кръвта се обновява, мислите текат гладко, срещите преминават с успех и за двете страни и трета може да се привлече като спонсор и покровител. Ще получите необходимата ви подкрепа, кредитиране и спонсорска закрила. Навлизате в тридневен силен период. Тенденцията е към напредък и постижения, към успешни лечения и обвързвания полезни за бъдещия ви живот и работа. Може да се решите на крачката, която в миналото ви е притеснявала. Ден, в който побеждаваме страховете си и правим нов избор.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на труден избор за родените в третата декада. На прага сте на промени, които ви плашат и притесняват. Един от дните, в които трябва да се решиш и да направиш скок, да поемеш ръкавицата, да рискуваш в рамките на поносимото, за да си запазиш позицията и поста. Време е да се подпишат нови договори да се преговаря по спорни и неудобни въпроси. Не постъпвайте като щрауса, не си крийте главата в пясъка на промените. Посрещнете изискванията на момента с активни действия, за да не отпаднете от касацията.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес и Рибите плуват срещу течението устремени към важни позиции и цели. Активизирайте се максимално, положете усилия да постигнете точно днес и в момента поне една мечта и амбиция. Кандидатствайте за работа, явете се на прослушване, подайте документи и направете заверки. В следващите дни поне една врата ще се затвори пред вас. Не изпускайте удобния момент в деловите и лични връзки. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Преотстъпвате имот или получавате такъв. Уредете си командировки.