КОЛО МАСКА | Център за красота Милано

1
270
Добави коментар

Коло маската е един от най-ефективните, достъпни и популярни начини за премахване на нежеланото окосмяване. Тя е изцяло натурален продукт, който е приготвен най – вече от растителни смоли и парафин с допълнителни добавки за по-добро действие. Характерното за този метод е, че косъмчетата се отстраняват заедно с луковиците. По-разпространена е топлата кола маска, като е добре професионален козметик да избере вида й спрямо типа кожа. Ефектът от епилацията се задържа две-три седмици, косъмчетата израстват бавно и са все по-тънки и слаби.

Процедурата се извършва с професионална италианска кола маска с доказано качество. Премахва с лекота и най – малките косъмчета и кожата Ви става копринено мека и гладка.

Процедурата включва:

Поставяне на рефрешинг гел за преди епилация – с хигиенизиращо и противовъзпалително действие, благодарение на естествените Ментол и Камфор. Обработване на участъка – епилация. Почистване на остатъците от кола маска по порите с почистващо олио – лайка в комбинация със слънчогледово и бадемово масло, витамин Е и UV филтри. Подхранващото дейстие на този букет от билки помага за по – бързото регенериране на третираните зони. Поставяне на лосион след епилация, с освежаващ ефект, стимулиращ кръвообръщението и понижаващ телесната температура на третираните зони.