Спечелете 8 подаръчни комплекта от H&M Beauty Follow

Спечелете 8 подаръчни комплекта от H&M Beauty

Попитахме четири прекрасни дами "В какво се крие силата на жената?". Разнообразните, но перфектно допълващи се отговори биха могли да опишат всяка една жена - понякога е крехка и нежна, в други моменти неимоверно силна, има дни, в които е твърде емоционална, но в в други е яростно устремена към целта, омайва с усмивка и в същото време зарежда с чиста обич и доверие.

В коя силна женска черта се припознавате вие? Включете се в нашия женски разговор и преоткрийте онази женственост, която може би понякога забравяме. За 8 от вас имаме и специален подаръчен комплект от H&M Beauty, за да се почувствате още по-женствени!

В какво се крие силата на жената? "Силата на всяка жена се крие в комбинацията от емоционалност, смелост, борбеност и амбиция" "Силата на жената е в умението да преоткрива себе си и да се преобразява" "Силата на жената се крие в нейната загадъчност" "Силната жена вплита в себе си нежност, страст и непоколебимост. Тя не се страхува да се бори за собствените си мечти и открива вдъхновението си в успеха на другите."


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност