JUNGLE FEVER J.F.X. FACTOR INTENSIVE REJUVENATING SHAMPOO Интензивен възстановяващ шампоан с ботокс ефект 250ML

1
205
Добави коментар
mashbg
mashbg

Информация за

JUNGLE FEVER J.F.X. FACTOR INTENSIVE REJUVENATING SHAMPOO Интензивен възстановяващ шампоан с ботокс ефект

Запечатай младостта в косата си с Jungle Fever JFX Factor!

Видео : https://www.youtube.com/watch?v=6r7jEM6kScQ

Шампоанът Jungle Fever Intensive Rejuvenating е първата стъпка от ботокс терапията JFX Factor.

Формулата му нежно отстранява замърсяванията, съобразявайки се с естествената структура на косъма. Хидратира и снабдява косата с хранителни вещества, като я подготвя за фаза 2 – маската JFX Factor.

Обогатен с:

– Чисто масло от хайвер – съдържа висока концентрация на Омега 3 и мастни киселини, които подхранват косата, заглаждат кутикула и придават ослепителен блясък. Създава филм върху косата, който я защитава от замърсяванията на околната среда и ултравиолетовите лъчи.

– Хидролизиран колаген – съдържа висока концентрация на аминокиселини, които подпомагат процеса на заздравяване на косата, повишават нейната устойчивост и предотвратяват накъсването. Също така е мощен хидратант, който задържа вода, като я запечатва в косъма.

– Натриев хиалуронат – задържа 1000 пъти повече от теглото на молекулата. Това го прави един от най-мощните овлажнители в природата.

– Витамин Е – участва като антиоксидант при окисляване, като забавя разграждането на мазнини, причинени от замърсяване или излагане на ултраавиолетови лъчи.

– Провитамин В5 – увеличава съдържанието на вода в косата, като повишава еластичността, стимулира регенерацията на клетките и защитава от свободните радикали.

В комбинация, тези активни съставки подмладяват косата мигновено и интензивно, оставяйки я здрава и сияйна!

Не съдържа парабени, парафин, SLS, Cocamide DEA, глутен, ланолин, формалдехид и производните му, алкохол и изкуствени оцветители.

Хипоалергенна формула.

Дерматологично тестван.

Без тестове върху животни!

Начин на употреба: Нанесете равномерно върху скалпа и косата и масажирайте до образуването на богата пяна. Изплакнете обилно и повторете, ако е необходимо. Продължете с фаза 2 – Интензивна подмладяваща маска с ботокс ефект JFX Factor Mask.Идеи