Opel Zafira 240 к.с. с газов инжекцион Digitronic

3
156
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Поставяне на газов инжекцион Digitronic на Opel Zafira 240 к.с. 2л. двигател.

Мегаван, мега-миниван, мега супер ван, само с тези думи може да се опише този спортен миниван! Освен доказания си 2.0 i 16V Turbo OPC двигател тип ”куче марка”, който освен за спокойно шофиране служи и за бързо и яростно шофиране, се представя и със удобствата си на 7 местен семеен автомобил. Е вярно, задните 2 седалки, когато са вдигнати има по-малко, даже никакво място за багаж, но все пак не винаги ще возите по 7 човека нали ?! Следователно, може постоянно задните две седалки да са свалени и така ще се превърне в 5 местен автомобил с голямо място за багаж. В комбинация със газов инжекцион на Digitronic, монтиран от нас, освен стандартната икономия на този двигател, ще получите и 55 процента финансова икономия за разход на средства за гориво. Супер нали! Хем спорт, хем екологично, хем евтина удобна, семейна кола! Въпреки малката бутилка която сме монтирали по желание на клиента, за тези конски сили, автомобила е сравнително икономичен и му е повече от достатъчна. Особено на дълги разстояния, разходът и стига до 7 на 100.

Минус, трудно се намират, освен в добро състояние, като цяло трудно се намира точно тази модификация. Извън България има, но тук е рядко срещана, но си заслужава да потърсите определено! Но дори и да не намерите, ако сте се спрели на обикновения модел, минете пак през нас, ще ви предложим ,най-доброто, на достъпни цени !

Характеристики на автомобила и поставената газова система:

АвтомобилМаркаOpelМоделZafira B OPCГодина2011Двигател1998 см² / 240 к.с.УредбаКомпютърГазов инжекцион Digitronic

Газ сервиз София – Сервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка.

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / [email protected] – газов инжекцион софия     газов инжекцион цена