FutureNode – СУПЕР НОВА инвестиционна възможност

1
149
Добави коментар

FutureNode и какво представлява проекта?

С огромно удоволствие искаме да Ви представим един напълно нов проект, който от самото начало можем да гарантираме, че няма да е поредната понци схема! Естествено това не означава, че ще работи вечно, но лично нашето доверие бе спечелено и се включихме от първия му ден на работа. Получаваме възможност за напълно пасивни доходи, възможност да накараме парите си да работят за нас докато спим, почиваме или се разхождаме след природата!

Това е шанс за всички нас, да бъдем едни от първите, промотиращи нов проект НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, но и в цял свят. Не го пропускайте!!! 

Проекта е създаден от хора, занимаващи се усилено с крипто инвестиции, като главните им вложения са в мастърнодове. Ако ни следите, със сигурност ще сте информирани, че ние също предлагаме такъв тип вложения. Разликата е там, че в този случай хората използват високо доходни мастърнодове като в огромен процент от случаите успяват да влязат и да излязат на време от тях. Тук говорим за възвращаемост от над 100% седмично. От къде имаме тази информация ли? От човека, от който научихме за инвестициите в мастърнодове съвсем случайно, но ще запазим неговата самоличност в тайна.

Както можете да видите и в сайта на FutureNode, екипът им се занимава и с високо рискова leverage търговия в Bitmex. Лично ние сме постигали и постигаме много добра доходност в този тип “залагане”, но иска много отделено време.

Другата много интересна част е, че правят и арбитражна търговия между различните крипто борси. Какво представлява арбитражната търговия ли? Това е безрискова търговия, при която прехвърляме количество Биткойн например от борса, в която биткойн струва по-малко към борса, в която струва повече и печелим от разликата в цените. Разбира се, че трябва и да се използва валута, с постоянна цена като USDT, например.

Моментния план, който ни предлагат за инвестиция е с минимален депозит от 20$ в Биткойн, Етериум, или Лайткойн, носещ ни по 1% дневно за 365 дни, след което депозита изчезва и не ни се начислява обратно! При всеки натрупани нови 20$, можем да ги реинвестираме и да започнем да печелим процент и върху тях!

Линк за регистрация: КЛИК 

Присъединете се към нашата Фейсбук група: КЛИК

Бонус при депозит и реферални бонуси

Минималният депозит в проекта е 20$, като собствениците му приемат Биткойн, Етериум и Лайткойни. При направен депозит, всеки получава 5$ безплатно в своята сметка в рамките на 24ч.

Рефералните бонуси са разпределени на 5 нива- от първото ниво на реферална структура печелим 7% от всеки депозит, който направи наш  партньор. От второто ниво печелим 2%, а от следващите 3 нива по 1%.

Минималната сума за изтегляне е 10$ и отново се работи с 3-те криптовалути.

Линк за регистрация: КЛИК 

Присъединете се към нашата Фейсбук група: КЛИК

Какъв е риска и заслужава ли си?

Рискът тук се крие отново в това, че ако собствениците на сайта решат, че вече не им трябват нашите нови депозити, биха могли да си тръгнат с моментните ни инвестиции.

Защо промотираме проекта и си мислим, че си заслужава?

Защото проекта е споделен с нас от първия му ден на работа, знаем, че не е проста понци схема, в която с парите на новите вложители се плаща на старите. Знаем, че с нашите пари хората могат да изкарват в пъти повече. Подобен тип проекти са рядко срещани и огромната част от тях затварят врати в рамките на 1-3 месеца. Тук всеки от нас (ранно включилите се) ще има шанса да изкара вложената си сума и да получи и добра печалба, преди вероятно да има шанс проекта да падне. Нека бъдем реалисти, нашата цел не е да Ви мамим, а да споделим нашият опит с подобни проекти в годините. Знайте, че алчността е враг номер едно!

Линк за регистрация: КЛИК 

Присъединете се към нашата Фейсбук група: КЛИК

 

Ето как изглежда и потребителският панел на сайта.

Related