Изберете си дърво и вижте каква личност сте :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
204
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Не мислете прекалено дълго, просто изберете едно от дърветата на картинката и вижте номерът на, който отговаря по-долу. Така ще разберете, каква личност сте!

1. Вие сте щедри и морални. Винаги търсите самоусъвършенстване. Вие сте много амбициозни и имате много високи стандарти. Хората може би си мислят, че комуникацията с вас е трудна. Влагате много усилия в нещата, които вършите – искате да подобрите света. Имате голям капацитет и харесвате хората, докато те не ви навредят. Но дори и след това. . . вие пак не се отдръпвате от тях. Много малко хора могат да оценят всичко, което правите, така както заслужавате.

2. Вие сте забавен, честен човек. Вие сте много отговорна личност, която се грижи за други хора. Човек лесно може да ви се довери. Вие сте весели, шегаджии и бързо мислите. Винаги имате интересна история за разказване.

3. Вие сте умен и внимателен човек. Голям мислител. Вашите мисли и идеи са най-важни. Прекарвате много време в мислене за морал. Опитвате се да направите това, което смятате, че е правилно, дори ако по-голямата част от обществото не е съгласна с вас.

4. Вие сте проницателена и философски настроена личност. Уникални сте по свой собствен начин. Няма такъв, който дори малко прилича на вас. Вие сте интуитивни и малко странни. Често сте погрешно разбрани и от това ви боли. Трябва ви лично пространство. Изисквате уважение от другите. Вие сте човек, който ясно вижда светлата и тъмната страна на живота и сте много емоционални.

5. Вие сте уверени и много независими. Вашият водещ принцип в живота е „Аз ще го направя по моя начин.“. Знаете точно какво искате и не се страхувате да преследвате мечтите си. Единственото нещо, което търсите от хората, е искреност. Достатъчно силни сте, да приемете истината, дори и когато боли.

6. Вие сте любезни и чувствителни. Хората се намират път към вас лесно. Имате много приятели. Вашата аура е топла и светла и кара хората да се чувстват добре, когато около вас. Всеки ден мислите за това, което може да направите, за да се подобри нещата. Искате да бъдете интересни, остроумни и уникални. Повече от всеки друг на света имате нужда от близост.

7. Вие сте щастливи и спокойни. Много чувствителни, разбиращи другите. Добър слушател, който не съди другите. Вярвате, че всеки върви по своите пътища в живота. Отворени сте за нови хора и събития. Вие сте високо устойчиви на стрес и рядко се притеснявате. Обикновено сте много спокойни и винаги успявате да се забавлявате добре.

8. Вие сте очарователни и енергични. Забавен човек, който винаги знае как да накара хората да се смеят. Живеете в хармония с Вселената. Спонтанни и ентусиасти никога не казвате “не“ на приключенията. Често, шокирате хората. Но вие сте си просто такива. . . Имате много интереси и ако нещо ви привлича вниманието няма да се успокоите, докато не се сдобиете със задълбочени познания в тази област.

9. Вие сте оптимисти и щастливи. Мислите, че животът е дар. Много горди от своите постижения. Не сте готови да бъдете приятели с хора, които се грижат за това дали са слаби или дебели. Имате много стабилен подход към живота. Чашата за вас е наполовина пълна, а не наполовина празна. Използвате всяка възможност да учите, защото мислите, че животът е твърде кратък, за да го пропилявате просто така.