Ключар в Младост – Денонощен Ключар и Автоключар

1
213
Добави коментар
Locksmiths
Locksmiths

Ключарски Услуги предлагаме на жителите в Младост – 1, 1а, 2, 3, 4, от 1998 г. до ден днешен, специализирани сме в бързи, качествени и ефективни услуги. Ние предлагаме 24 – часова спешна помощ в Младост, седем дни в седмицата, през цялата година. Когато загубите ключ, или бравата блокира, имате нужда от незабавна помощ.

От отключване и монтаж на брави до програмиране на автоключове

от професионален автоключар, ние правим всичко това денонощно.

Денонощните услуги които извършваме включват:

Отключване на жилища и автомобили Изработка на ключове по същия код Изработка на ключове с различен от стария код Проучвания за сигурността Индивидуални решения Резервни ключове с транспондер Подмяна на заключването на врати, автомобили Дублиране на ключове Замяна на износени ключове с нови Основни и допълнителни брави с висока степен на сигурност ( KESO, Mul -T -Lock ) Монтаж на автомати за входни врати Отключване, ремонт и реставрация на сейфове

Независимо дали имате нужда от ключар за монтаж на брава, отключване на кола или жилище, смяна на секретен патрон или профилактика за заключващите Ви механизми, ние имаме подходящите професионалисти денонощно на разположение. Обадете се сега, за да си спестите от ценното време и пари, защото знаем как се прави.

Ние не само сме бързи, но също и професионални ключари.

Ще сме щастливи да отговорим на всичките Ви ключарски въпроси, всеки път когато имате нужда от адекватно решение свързани с нашата дейност.

С опитен персонал и ниски цени, ние сме най-добрият избор, свързан с ключарските услуги в Младост – 1, 1а, 2, 3, 4, – София. Тук сме за Вас всеки ден или нощ с гарантирани автоключарски и ключарски услуги.

Няма никакво значение кога ще ни потърсите, дали е ден или нощ, празник или делник, защото работното време на нашето денонощно ключарско ателие в София за изработка на ключове и автоключове е 24 часа, дори в събота и неделя. Възползвайте се от нашите услуги когато се налага, а не когато някой има време да ви обърне внимание. Също така в ателието се изработват и програмират всички видове чипове за входни врати и асансьори с контрол на достъпа. Може да смените изтощени батерии на автомобилни ключове, дистанционни управления за гаражи, портални врати и бариери. Разполагаме с голям избор от заключващи механизми: секретни патрони, брави, катинари и над две хиляди артикула битови и автоключове.

Ние не сме “пето поколение ключари”, както повечето “специалисти”, но за сметка на това упражняваме тази професия от 1998 г. до днес и смятаме, че ще бъдем от полза на всеки който има неотложна нужда от ключар.