Хороскоп за днес – 18 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
125
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 18 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Не бързайте с амбициозните начинания. Ще успеете ако се движите в екип, ако подкрепите колегите и се включите в благотворителни проекти. Родените в третата декада ще направят своя качествен скок още тази вечер, ще сплотят редиците и ще осъществят перспективни връзки. Очертават се срещи с потенциални спонсори и партньори, които търсите отдавна. Подкрепете и децата в избора им. Оставете ги да направят опит за летене и сами да си извадят поуките. Най-добрият урок е изпитаното на собствен гръб.

Телец 21 Апр – 21 Май

Пречупвайте всичко случващо се през сърцето, през усещанията си към околните и през желанието да помогнете дори и на тези, които не са го заслужили. Колкото дадете двойно ще получите, но по други канали и не от същото място. Бъдете внимателни в емоционалните и любовни връзки. Ще бъдете провокирани към изневери. Не е ден за командировки и дистанциране със семейството. Вероятно е да срещнете големи изкусители и хора, които ще направят пробив в семейнити ви отношения. Пазете се от нежелано въздействие.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на алтруистите, на хората които може да жертват почивката, личната си работа и амбиция за благото на ближния. Внимавайте докъде ще стигнете в желанието да направите или поискате услуги и съдействие. Всеки работи със своите мерки и не е склонен да ги надвишава. Давайте колкото можете и искайте толкова, колкото усещате, че могат да ви дадат. Ако прекалите ще се стигне до нежелани конфликти и раздалечаване. В следащите дни трудно ще стопите леда на недоверието и конфронтацията.

Рак 22 Юни – 22 Юли

В този ден малкият човек ще направи много повече за ближния отколкото този, който стои на високи позиции и пълномощията му позволяват да работи за общия ни интерес. Ще получите някакво особно откровение, особено близо до вода. Ще си изясните положения и ситуации, за които не сте си давали сметка. Енергетиката на деня позволява визуализация на астрални образи. Интуицията ви улавя това, което умът още не е предъвкал и усетил като приближаващ проблем или лична задача. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес се връщат жестовете направени в миналото. Ще получите подкрепа от тези, които преди сте подкрепили, на които сте съдействали с протекция и добра дума. Някъде благодарността ще прерасне в любов и чувствата ще станат взаимни. От особено значение днес е да знаеш докъде може да стигнеш и какво точно може да си позволиш. Луната от вашия знак сключва тежки аспекти с Марс и Венера. Не се включвайте в игри, в които може да бъдете третия. Ще ви мъчат ревност и тормозещи чувства. Не е изключено да привлечете и нечия агресия.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Препоръчват се участия в благотворителни изяви. Всяко направено добро утре ще ви се върне по неочакван начин и от неочаквано място. Правете това, което инстинктивно чувствате за правилно. Проявете разбиране към нуждите и стремежите на близките и децата. Не продължавайте със забраните, опитайте да намерите дипломатично решение на проблемите си с някого. Ако се скарате после много трудно ще се сдобрите. Планирайте за следащите два дни пътувания и командировки. На място по добре ще усетите нуждите и проблемите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Един от дните, в които съдбата среща този, които има нужда с този, който може да я задоволи, да помогне и подкрепи треперещата десница. Всеки жест отеква някъде в пространството. С пълна сила действа „принципът на пеперудата” и ако тя тук махне с крила, някъде другаде ще предизвика ураган. Дайте си точна сметка за действията си. Не се карайте с никого, не предизвиквайте конфликти и спорове и не делете неделимото. Ако улесните нечий живот и вашият ще стане по-лек. Опитайте да стопите дистанциите и в любовта.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес ще ви въздейства кръст на планетни сили. Луна, Венера и Марс сключват тежки аспекти със Слънцето на родените около 10 ноември. Очертават се конфликтни отношения и събития, които може да промеят добре подредената ви програма. Не се опитвайте да пречите, да провокирате и дразните някого. Един скандал ще донесе негативи и дистанциране. Изчистете отношенията. Противопоказно е да се товари сърцето. Не започвайте нищо важно. И независимо изгодните предложения, нещата тръгват накриво.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на приятелските жестове и родителската благословия. Поне в една посока в живота ви нещо ще се отприщи. Ще получите подкрепа, ще уредите документи и ще направите крачка към важна за бъдещето ви цел. С лекота правите удобни за другите личните си цели и намерения. Един ще привлечи последователи, друг почитатели и спонсори. Събирайте сили, планирайте и се постарайте да бъдете полезни на хората, които в бъдеще ще привлечете за обща работа и съюз. В следващите дни сте на прага на болезнен избор.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на протегнатите ръце и отвореното сърце. Работата ви потръгва, а в следавщите дни нещата ще се развият много благоприятно за бизнеса и твоческата ви кариера. По някакви необичайни пътища се свързват тези, които могат взаимно да си бъдат полезни, да си помогнат и продължат в една взаимно изгодна посока. Подкрепете проектите на децата, дори и да ви се виждат нереални. Спомнете си как сте започали, помогнете на близките да предприемат своята важна крачка и избор. Правете това, за което ви помолят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес е добре да даваш подкрепа, но не и непоискани свети. Не се намесвайте в избора на другите. Помогнете доколкото можете, но запазете съветите за себе си. Всеки трябва сам да измине своя път и да получи уроците си. Марс и Луна сключват рискови апекти с Венера от вашия знак. Не започвайте нищо ново. Един скандал може да се разрастне и да предизвика раздели. Опитайте да запазите добрия тон, дори и в неприятните разговори, които предстоят. Изневерите ще ви струват скъпо, ще объркат и съвместният ви бизнес.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на благотворителността. Дай, за да получиш, обичай от сърце, за да те обичат. Няма безплатен обяд, отношенията ни са споени от силата на взаимното привличане и желание да си бъдем полезни. Не е ден за старт на важни и амбициозни дела, особено в момент, когато близки и приятели се гърчат в нужда. Жестовете са от особено значение, но само ако дойдат в точния момент. Утрешният ден ще увеличи разстоянията, ще смири и вледени сърцата и помощта вече ще е ненужна. Сега е момента да протегнеш и подадеш ръка.