Газови инжекциони, монтаж – Subaru Impreza

3
209
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Поставяне на газов инжекцион на Digitronic на Subaru Impreza 2,0R.

Още един клиент от гр. Пловдив, който се довери на нашите услуги и ни повери любимия си автомобил. Страхотен хечбек със спортен двулитров боксер под капака. Въпреки че конете му в заводски вид, не са кой- знае колко много, тези двигатели са податливи на неразумен тунинг и са търсени. Няма смисъл да говорим повече, марката Subaru сама говори за себе си, възможностите и качествата на автомобилите произвеждани от нея. Ние с две ръце препоръчваме повечето модели. Феновете на марката и собствениците на такива автомобили…. знаят защо. Освен всичко известно, този модел е и доста по-икономичен, въпреки че не е особено популярен в България.

Есто статистики за разхода по каталог:

Разход на гориво – градско11.1 л./100 км.Разход на гориво – извънградско6.5 л./100 км.Разход на гориво – комбиниран8.2 л./100 км.

И със монтирания от нас газов инжекцион на Digitronic от висок клас, която запазва почти същия разход на гориво, но намаля разхода на финанси, тъй като знаете, газта е на двойно по-ниска цена. Присъединете се и вие към ГАЗ Клуба смело! Свържете се с нас за подробности чрез данните за контакти по-долу в публикацията.

Характеристики на автомобила и поставената газова система:

АвтомобилМаркаSubaruМоделImpreza 3 Hatchback 2.0RГодина2008Двигател1994 см² / 150 к.с.УредбаКомпютърГазов инжекцион DIGITRONIC

Газ сервиз София – Сервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / Имейл: [email protected]