Хороскоп за днес – 22 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
425
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 22 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Изискването на деня е всичко да се дели поравно. Време е да споделите не само задължения и отговорности, но и допълнителните екстри. Може да се сдобиете със заместник или дубльор. Ще видите, че и това си има предимства. Не може на всички нива и винаги да сте единствения, първия и незаменимия. Не си нарушавайте спокойствието, вземете си почивен ден, съчетайте го с уикенда и прекарайте щастливи моменти заедно. Не подписвайте нови договори и не приемайте нови членове в екипа си. Разпределете ролите.

Телец 21 Апр – 21 Май

Чист и светъл ден. Опитайте де стопите дистанциите, да привлечете съюзници и съмишленици, да се разберете по спорни въпроси и да обсъдите програмата за новата седмица. С всички сили се стремете да запазвате баланса и равновесието в отношенията. Точно днес не разделяйте екипа, не поставайте нови условия и не раздавайте нови задачи. И раздадените бонуси да са еднакви за всички. Ако се налага пътуване тръгнете тази вечер или утре рано сутринта. Сексът е противопоказен и разболява.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Дан на сближаване и споделяне. Сродните души се привличат, сърцата туптят в синхрон и ръцете се търсят. Препоръчват се физически упражнения водещи до душевна и физическа хармония. Не правете нов избор, разширете се на старата позиция, вместо да се опитвате да завладявате нова. Ще ви бъде добре и със старата любов. Новите ви връзки ще създадат неудобства още утре. Прояви на злоба, агресия и завист водят към дистанциране и самота. Търсете доброто и хубавото в околните и престанете да се оплаквате.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес крясъците разболяват. Запазете добрия тон, дори и в неприятните разговори, които ще водите. Очертава се странично вмешателство в плановете и личния ви избор. Не се дръжте безцеремонно и посрещнете със спокойствие подобно поведение. Не отивайте в крайности, търсете пътя на компромиса. Намерете време както за своите нужди, така и за желанията на колектива и семейството. Не давайте никому предимство. Не сравнявайте и не делете децата, за да не се изпокарат. Купете домашен любимец.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят тушира наприятностите и агресията от вчерашния ден. Водете преговори, старайте се да балансирате между личните си желания и стремежите на околните. Уточнете отношенията си, разберете се по спорните въпроси, защото в утрешния ден дистаниците ще се увеличат и недоизказаното ще се превърне в завист, агресия и недоверие. Търсете места на спокойствие и релакс. Не планирайте за тези вечер ескстремни изживявания. Чака ви рисков и натоварен уикенд, с проблеми в отношенията и здравето.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Старайте се да огреете навсякъде, да отделите време и внимание на всички, които имат нужда от вас, от чувствата и грижата ви. Ден с хармонична и ведра енергетика. Не провокирайте скандали, ако не искате да изпаднете в изолация. Отложете важните срещи за утре, когато ще получите нова информация позволяваща да поставите нови изисквания. Днес и утре са най-добрите дни в този месец за сключване на брак и уреждане на общи отношения. Не се включвайте в екстремни спортове и изживявания. Не убивайте птици и мечти.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на умереността. Движете се в позната среда и сред свои. Не взимайте страна в споровете и в разправиите на околните. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път. Намерете пътя на компромиса и третия вариант в отношенията, който ще се окаже изгоден и за двете страни. Ако трябва да вземете важно решение идете в музей или картинна галерия, където тишината на миналото и изкуството ще стимулират мислите ви. Днес мръсотията лесно излиза. Изчистете дома, прочистете душата.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на равнопоставеност. Съберете си мислите преди утрешния важен и стабилизиращ за вас ден. Висшата любов ще покровителства и браковете сключени днес и утре. Време е да се съберем и разберем, да си стиснем ръцете и да се прегърнем загърбвайки миналото в името на бъдещето. Правете това, което усещате за справедливо. Астралното ни тяло е в равновесие с физическото. Лесно се постига синхрон в отношенията. Забравете злобата и зависта. При намаляваща луна лесно се чисти мръсотията и шлаката.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на балансираната политика. Не отивайте в крайности, постарайте се да въдворите мир в семейството и на работното място. Символ на деня е човешката душа. Влезте в положението на другия, опитайте да разберете неговата гледна точка и му позволете да разбере вашата. Правете компромис в деловите разговори и очаквайте такива. Днес крясъците може да ни разболеят. Винаги може да се намери омиротворяващ вариант и тон и да се играе дипломатично. С такава нагласа ще си спестите нерви и разочарования.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ще си създадете неудобства, ако тръгнете с голямата кошница на амбицията и не се съобразявате с нуждите на момента. Не бързайте за никъде, не притискайте околните с лични забележки и критика. Опитайте да се разберете. Ултиматумите не вършат работа, а безцеремоното поведение ще влоши нещата. Тръгнете си без обяснения от срещите, в които не срещате разбиране или някой се опитва да ви манипулира. Отложете за 26-и служебната амбиция, срещите и разговорите, от които очаквате много.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Венера от Водолей слючва брилянтен аспект с Луната. Може да се разберете с тези, с които сте имали връжди и търкания. Денят е покровителстван от богинята на човешката душа Психея. Дайте си втори шанс и в любовта, опитайте да стопите дистанциите и да си влезете в положението. Винаги може да си тръгнеш и да обърнеш гръб, по трудно е да останеш и да оправиш нещата. Всякакви прояви на злоба, агресия и завист водят до падение и ни оставят в самота. Благоприятен ден за пътуване, за сближаване и покупка на домашен любимец.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят дава шанс на рибите плуващи в различни посоки да синхронизират действията си, да се разберат, да си простят и да заплуват рамо до рамо в житейското море. Всеки може да направи своя компромис, да прости или да се извини. С такава политика ще стигнете далече, ще изживеете щастливи мигове и поне нещо в живота ви ще се оправи. Побързайте да сложите в ред разбърканите си отношения, защото от 1 април Марс ще ви гледа накриво, а агресията и неразбирането тотално може да се настанят в живота ви.