СТАРТИРАЙ БИЗНЕС само със 100 лева = онлайн магазин + обучение + уроци по реклама

1
181
Добави коментар

Описание

Какво получавате?

онлайн магазин като този тук с неограничени продукти и неограничени екстри + домейн (abv.bg, magazin-za-molivi.com са пример за домейни)  + обучение как да си качваш продуктите и офертите + обучение къде да рекламираш и как – обучение къде, как да продаваш, дори идеи какво да продаваш + обучение по правилна нагласа и мислене за успех = 100 лв.

Предлагам помощ за хора, които искат да стартират свой бизнес само със 100 лв. минимум или просто да продават през интернет стока, или да намират клиенти в интернет… дали като постоянна работа за себе си или като допълнителни доходи в свободното си време.

Офертата ми е направо приятелска, на приятелски начала, може да се каже благотворителна почти… тъй че… Запазвам си правото да откажа да взема пари и да откажа да работим заедно, като Ви кажа как и къде безплатно да си направите сайт и реклама, ако сметна че не е добре да си давате парите, защото идеята Ви не е добра или Вие още не сте достатъчно добри в областта, в която искате да взимате парите на хората… или по друга причина.

Офертата е перфектна за работещи на смени, но дори да работите от понеделник до петък има начини как да изкарвате допълнителни пари със свой бизнес!

Не се шегувам, всичко от което имате нужда е 100 лв., желание за свой бизнес и малко труд.

Аз ще ви направя сайт, онлайн магазин и ще ви обуча къде и как и дори КАКВО да продавате или предлагате като услуги в свободното ви време или (ако сте безработни) 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, целогодишно.

Ако не знаете, да ви светна – хората купуват невероятно много от интернет, а куриерските фирми са заринати от доставки на стока, поръчана от интернет.

В интерент продажбите има невероятно много тънкости и по-добре някой специалист по дигитален маркетинг като мен да ви обучи на цаката на нещата.

Само за минимум 100 лв. вие ще получите

обучение, идеи и вдъхновение, мотивация
сайт, онлайн магазин и обучение къде да продавате и как
обучение и настройка на реклама в Гугъл, Фейсбук и подходящи сайтове

 

Офертата от минимум 100 лв. е подходяща за хора с компютърна грамотност и компютър, който да използвате.

Ако вие нямате компютърна грамотност или ползвате само смартфон, вие можете да успеете да продадете нещо със 100 лв. разходи за реклама. Но е възможно, ако често трябва да ви отделям време и да върша всичко вместо вас, да трябва периодично да ми плащате по 30-50 лв. допълнително на отделено време за вас.

ВАЖНО! Нямате нужда от предварително закупена стока, нямате нужда от големи инвестиции освен тези 100 лв. Вие можете да продавате стоката на други онлайн магазини, вие можете да продавате стоката от Илиенци, вие можете да продавате стока от близкия ви мол. Има на кого. Има хора, които живеят много далеч, в друг град, където нямат мол, нямат Илиенци и т.н.

Обадете се и да работим заедно! Моля, бъдете съвестни и уважавайте моето време, аз НЕ извършвам безплатни консутации, а обучения на ниски цени, но не и безплатно.

прочети повече за твоя онлайн магазин