Хороскоп за днес – 25 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
166
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 25 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Благовещение. Денят се свързва със съвеста и нравствената чистота. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Очертават се пътувания. Родените в първата декада печелят поради грешките на другите. Ограничете контактите с непознати. Не правете големи покупки и вложения. Проверявайте по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. Постойте край огън, запалете свещ и обиколете с нея стаите на дома. Помолете се всичко вредно и разболяващо да изчезне от живота ви.

Телец 21 Апр – 21 Май

Намалете темпото и изискваниата към себе си и другите. Не правете големи покупки. Вероятно е да попаднете на нелоялни търговци. Не сключвайте нови договори, не теглете кредити и не давайте ухо на рекламите. Неблагоприятен ден за обвързване. Не правете и не приемайте предложения. Вероятно е да попаднете на фатално влияние и привличане, от което после трудно ще се измъкнете. Няма равностойност във връзките, всеки търси ползата. Тези, които добре ви познават ще ви подадат стръвта, на която ще клъвнете.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Напрегнат ден с тежка и рискова програма. Не водете преговори и не влизайте в зависимости дори и от приятели. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Не си уговаряйте първа среща, а на втората вече ще ви поставят ултиматуми. Трудно ще контролирате отношенията у дома и на работното място. Конкурентите ви се обединяват и правят силен ход. Отнасяйте се много внимателно към предложените идеи. Скрити намерения и подбуди ще движат разговорите ви, едно ще се говори, друго ще се мисли и предприема.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието. Искате едно, а правите друго. Не намирате сили да прекратите вредни връзки, а истински важните оставяте на втори план. Не може да имаш всичко и то на едно място. Лесно се попада в мрежите на порока. Ще бъдете изкушени и за големи покупки. Може да попаднете на некачествена стока и после да не успеете да я върнете. Във всяка ваша инициатива ще има опити за чуждо проникване и въздействие. Не предприемайте нищо важно, радвайте се на празника. Благовещение е.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Отнасяйте се много внимателно към новите идеи и предложения, които ви правят. Очертават се опити за изнудване и странично въздействие при взимане на важни решения. Отлагайте за следващите дни разговорите, от които очаквате много. Днес лесно се прилепва към неблагоприятни връзки, от които после ще е трудно да се откачите. Проверявайте по различни канали получената информация. Не оставайте децата без контрол и не позволявайте друг да ви върши служебната работа. Може да направите удобни за някого личните си амбиции.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Очаквайте опити за проникване в личното ви пространство. Не споделяйте служебни тайни и намерения, ограничете контактите и не се обвързвайте с нови партньори в бизнеса. Ще бъдете изкушени и в любовта. От утре Венера ще ви гледа в опозиция, а това положение ще обтегне семейните и приятелски връзки. Не допускайте чуждо тяло да се вмъкне в личната ви вселена. Не си позволвйте забежки в този ден. Контролирайте играта на чувствата, пазете се от обсебване и въздействие. Може да ви спретнат комромат.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Отлагайте за следващите дни важните си срещи. В този ден не се препоръчва делова активност, както и прибързано обвързване. Не сключвайте нови договори и не поемайте необмислен ангажимент. Ще се окажете вкарани в кошарата на вечния длъжник. Ще ви се предлагат примамливи оферти, както по отношение на работа и бизнес, така и в любовта. Лесно се попада в мрежите на хитри мошеници. Ако внимателно сте наблюдавали навиците на някого днес може да му направите предложение, което няма да откаже.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят започва с разправии и критични моменти, които ще ви разконцентрират. Лесно ще се предоверите, ще приемете на гола вяра някои съобщения и реклами и може да направите неизгодно вложение. Отнасяйте се много внимателно към предложенията, които получавате. В този ден лесно меже да влезеш в чуждото подсъзнание, да го моделираш и насочиш в изгодна за теб посока. Няма равнопоственост във връзките. Играем си на мишка и котка. Отложете за утре делови и любовни срещи.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Луната навлиза във вашия знак. Очертават се промени в плана, разместване в програмата и пътуванията. Не позволявайте на странични хора и фактори да се намесват в плановете и в личния ви избор. Денят е неблагоприятен за сключване на нови договори и брак. Лесно се изпада в нежелани зависимости. Но в този ден лесно ще прокарате и собствените си идеи, осбено ако ги облечете в изгодна и примамлива за другите опаковка. Днес залитаме по лустрото, а не по наистина качествените стоки и услуги.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не приемайте на доверие това, което ви казват или предлагат днес. Зад всяко обаждане и реклама стои желанието да преметнеш другия, да се възползваш от доверието и наивноста му. Калкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Не приемайте на доверие и новите идеи в работата и деловите връзки. Оформят се групи на влияние и бизнес интереси. Не включвайте нови членове в средата си, те ще изиграят ролята на Троянски кон. Денят е неблагоприятен за нови запознанства и сключване на договори. Вървите към опасни връзки.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Обмисляйте всяко предложение, но не давайте окончателен отговор. В следващите два дни късметът ще ви следва, стига днес да не се излъжете и да не изпаднете в зависимост от нечии действия и интереси. Конкуренцията търси слабото ви място. Губите и в играта на чувствата. Утре Венера ще напусне вашия знак. Ще бъдете поставени в неприятна ситуация на избор. Днес не приемайте неизгодни оферти, а и в изгодните се креие някаква уловка. Движете се в тесен семеен кръг, не споделяйте тайни и намерения.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Навлизате в провокативен и рисков период. Пътят ви сякаш е постлан с рози, но бодлите не са премахнати. Очертават се опасни връзки. Може да изпаднете в зависимости и да попаднете под чуждо въздействие. Не подписвайте нищо. Не започвайте нова работа, особено ако условията не са уточнени. Утре изкусителката Венера ще навлезе във вашия знак. Ще бъде трудно да издържите на изкушенията. Ще си създадете проблем ако започнете любовна връзка на работното място. Омайват ви нечии погледи и идеи.