Решение за оредяла коса | Home Art

1
190
Добави коментар
fire19
fire19

На българският пазар вече можете да откриете продукти, с които да прикриете оредялата коса.

Можете  да  закупите онлайн тези продукти и те ще помогнат косата Ви да изглежда по-плътна и гъста.

 Qazami Hair Fibers Make Up е най- добре известният от тях.

Касае се за микро-фибри направени от памук, наричани още пудра за коса. Предлага се  в седем различни цвята и е лесно да изберете най-подходящият за Вас цвят. Qazami Hair Fibers Make Up е лесна за използване и само за 30 секунди можете напълно да промените изгледа на Вашата коса.

Qazami Hair Fibers Make Up може да се използва, както от мъже, така и от жени, които имат подобен проблем. Използвайки фибрите за коса, можете да върнете самочувствието си и да изглеждате, както сте изглеждали преди 20 години.

Компанията произвеждаща Qazami е намерила своето решение за опазването на околната среда, като предлага пластмасова бутилка като дозатор, която можете да закупите с малко количество от продукта и след като го изчерпате можете да си закупите пълнител в пликче, за чието производство се използва значително по-малко  количество пластмаса.

Qazami Hair Fibers Make Up  има ефект само ако имате малко останала коса по скалпа, няма ефект ако сте напълно плешив. Това е така, поради естеството на продукта. Qazami – фибри за коса е всъщност малки памучни влакна, които благодарение на електрическият си заряд се закрепват за тънките косъмчета и придават плътност на косата.

Има много известни и публични личност, за които дори не подозираме, че имат проблем с оплешивяването или изтъняла и рядка коса. Това е така , защото много от тях използват подобни продукти, тъй като външният им вид е изключително важен за реномето им.

На уебсайтът на Qazami можете да откриете също фиксиращият спрей Qazami hair fixing spray , чието свойство е както стилизиращо, така и служи за фиксиране на фибрите върху косата. Qazami hair fixing spray има също така чудесен аромат.

Споделете!