Микро – фибри за коса Qazami

1
107
Добави коментар
fire19
fire19

Фибрите зза коса са продукт, предназначен за тези, които страдат от косопад.

Тяхната основна функция е да  прикрият тази оплешивелите зони, по скалпа. Всъщност, Qazami Hair Fibers Make Up са предназначени както за мъже, така и за жени, тъй като и двата пола страдат от подобен проблем. Те са произведени от микро памучни влакна, който много добре се прикрепва към косата поради електростатичният заряд, който имат. Когато се прилагат, тези косъмчета се придържат към естествената коса на главата, като създават напълно естествен вид. Заради тяхната функция те са известни като коса за коса или камуфлаж за коса.

Фибрите за коса Qazami са прецизно изрязани толкова леки и малки, тъй като преминават през електростатичен енергизиращ процес. След като те влязат в контакт, те се привличат към космите на косата, поради което тънката коса изглежда много пъти по-пълна и по-тъмна, поради хиляди мънички влакна, които се придържат към косата и изглежда по-дебела.

Какъв е работният механизъм на фибрите за коса Qazami Hair Fibers Make Up?

Влакната се придържат към естествената коса, като използват статично електричество. Зарядът в тях причинява някакъв магнитен ефект, който е отговорен за това да се придържат към косата.

Как да прилагаме Qazami Hair Fibers Make Up :

Преди нанасяне на влакната е важно да се уверите, че косата е суха.

За да се залепят добре влакната, помислете за използване на спрей за задържане на влакна Qazami hair fixing spray. Това ще гарантира, че влакната са здраво прикрепени към косата, така, че дори след като се използва гребен за разресване.

Кой цвят фибри за коса Qazami е най-подходящ за Вас?

Общите налични цветове са седем. Подходящият цвят е този, който съответства на цвета на косата ви. Няма проблем при смесването на два цвята, тъй като това ще даде по-добри резултати. Също така, ако прилагате повече от един цвят, започнете с тъмното, за да действате като база, след което следвате по-светлите.

Уверете се, че влакната прилепват правилно:

Не се притеснявайте, ако естествената Ви коса е тънка . Фибрите Qazami ще се прикрепят чрез магнитния ефект, причинен от статичните заряди. Това означава, че прилагането на влакната ще направи тънката коса да изглежда по-дебела от обикновено.

Един съвет е,  не разпределяйте влакната равномерно по главата, вместо това ги концентрирайте в частта, която е плешива.

Уверете се, че е приложено правилното количество:
По-добри резултати се постигат, когато не се използва твърде много от продукта. Само малко количество е достатъчно за постигане на най-добри резултати. Много голяма част от това може да накара хората да мислят, че това не е естествено. Накратко, контролирайки използваното количество от продукта, е въпрос на вашите предпочитания, цвета и състоянието на косата ви. С търпение, практика и опит сте в състояние да определите необходимото количество.  Освен това е по-добре да се нанасят фибрите на слоеве, отколкото да се прави наведнъж. Първо, нанесете малко количество и използвайте пръстите си, за да опитате да ги разпръснете. Като алтернатива, можете да използвате груба четка, за да го разпръснете. Проверете дали е достатъчно или са необходими още няколко слоя.

Добре изглеждаща линия на косата не е лесна за постигане, още повече, ако не сте опитен.  Освен това, това е бързо средство за постигане на естествен вид на Вашата коса.

Бъдете внимателни с влагата и водата:

Всъщност водата или влагата не са приятели с какъвто и да е козметичен продукт или грим. Водата е способна да измие влакната на косата. Това означава, че трябва да внимавате. Ако се наложи да правите тежки упражнения, при спорт и дейности, които предполагат обилно потене уверете се, че използвате фиксиращ спрей Qazami hair fixing spray, за да забави процеса на измиване.