Noktoplastika.Net – козметика за маникюр

2
186
Добави коментар

Маникюристът като психолог. Салоните са място за психотерапия. Всеки маникюрист знае това. Дамите, които са попадали на професионалист, който едновременно с качествена услуга, съумява да изслуша грижите и споделянията на своя клиент, са късметлийки.

Много от нас са усещали момент на емпатия и интимност, в тези 1-2 часа, когато имаме възможност да се отпуснем и споделим емоционалния си свят с друга жена, която има сходни терзания или няма такива, но ни разбира.

Жените се различават от мъжете по много неща. Особено различие имаме в начина на комуникация помежду си. Ние говорим за чувства, взаимоотношения, емоции, мода, пазаруване. Ние имаме потребност да общуваме, да сме в група с други жени и да споделяме вълненията си.

Психологията в салона се отнася за всеки един вид грижа, която полагаме за тялото и духа си – нова книга, масаж, маникюр, прическа, медитация. Подарете си време, а после се поздравете и си благодарете за това. Създайте тези навици, заслужавате ги!

Разбира се, ходенето на маникюр не разрешава проблемите ни, но въздейства на самочувствието, като учудващо дава перспектива върху самооценката ни.

Ако искате да напомпите увереността си, ви предизвикваме да помислите за малките неща в живота ви, които ви карат да се усмихвате и наистина да повярвате в себе си.

Придържайте се към тях и ще видите, че промяната е напълно възможна.