Томбола в Равда – Emerald Beach Resort & Spa*****

1
159
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Emerald Beach Resort & Spa е стилно и луксозно бижу сред красив естествен парк от редки растения, издигнато над самия  Черноморски бряг.  Екзотичният комплекс е създаден за да задоволи и най-изтънчения и претенциозен вкус!
Архитектурата на комплекса е смесица от изисканост и лукс, простиращи се в пет независими постройки: Емералд  със своите три крила – Кашмир, Сатен и Дамаск, сградите Мадрас и Икат и двете необикновени вили – Шали и Багира – всичките кръстени на най-деликатните материи, познати от човечеството.

ДВУДНЕВЕН СПА ПАКЕТ:
Вип ваучерът е за ДВАМА души и включва:

Две нощувки в студио

Две закуски

Вътрешен басейн

Термална зона в Emerald SPA център

Фитнес център

Паркинг

Безжичен интернет (в стаите)

Туристическа застраховка, курортна такса и ДДС​

Emerald SPA център: В комплекс Emerald Beach Resort & Spa се намира първият в Европа и единственият в България индонезийски SPA център, който предлага терапиите, използвани в кралското семейство от векове. Работи се с оригинални индонезийски продукти за тяло и лице. Всички терапии се извършват от добре обучени индонезийски терапевти. SPA центърът и отопляемия басейн към него се простират на площ от 1500кв.м.
Видове помещения:
Студио – една стая с приблизително 35 кв. м., кухненски бокс с хладилник и маса за хранене, 2 единични легла, 1 разтегателен фотьойл, сателитна телевизия, телефон, интернет, климатик, балкон, баня с вана и тоалетна, сешоар. 
Апартамент с една спалня – приблизително 70 кв.м., състоящ се от спалня с 2 единични легла и всекидневна с кухненски бокс с хладилник, маса за хранене, мека мебел с разтегателен диван, сателитна телевизия, телефон, интернет, климатик, балкон, баня с вана и тоалетна, сешоар. 
Апартамент с две спални – приблизително 100 кв. м., състоящ се от две спални (4 единични легла) и всекидневна с кухненски бокс с хладилник и маса за хранене, мека мебел с разтегателен диван, сателитна телевизия, телефон, интернет, климатик, балкон, баня с вана и тоалетна, сешоар.