Райна спира да пее :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
249
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Фолк дивата Райна спира да пее! Пилето на фолка заряза професията, за да се отдаде изцяло на новата си любов – ММА боеца Валери Тюлеков. „Не ми е до снимане на клипове и песни“, обяви Райна в отговор на феновете си, които тръпнат в очакване за новите й парчета. Пилето на фолка, която изчезна от светлините на прожекторите, се завърна ударно преди година.

Върлите й почитатели изразиха вълнението си, но то не продължи дълго. Райна засне няколко клипа към песните си и отново стопира кариерата. Причината е, че красавицата е на крилете на любовта и й се наслаждава с пълна сила. „Когато ми дойде вдъхновението да снимам и творя, ще го направя“, обяви изпълнителката в мрежата.

Напълно непосилни да я върнат в бранша са и шефовете на певицата. Гладът за песните й е толкова голям, че „Пайнер“ се принуди да пусне нова песен на Райна, но без клип, а със слайдшоу от нейни снимки.

Райна се интересува само от чувствата си към любимия мъж. Двамата прекарват всяка свободна минута заедно, като не спират да демонстрират любовта си, като запечатват романтичните момент и ги споделят в мрежата.