Хороскоп за днес – 30 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
81
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 30 март 2019г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят е благоприятен за реформи и реорганизации, както у дома, така и в бизнес отношенията. Приключете със старото, което вече не върши работа и отдавна се нуждае от промяна. Време е за ремонти и строителни дейности. Съберете екипа, обмислете стъпките и вложенията, които трябва да се направят. Работете в градината, огледайте имотите си и се заемете с неотложните задачи. Не се колебайте да приключете и отношения, които ви тежат. Денят поставя на нова база нещата от живота. Старото си отива.

Телец 21 Апр – 21 Май

Луната от Водолей е в пречупващ аспект с Уран от вашия знак. Не се противете на промените, които близките и децата ви смятат да направят. Телецът е консерватор по природа, но революционно настроеният Уран ще действа стимулиращо и променящо за вас в следващите години. Ще бъдете принудени за излезете от зоната си на комфорт. Днес правите своята малка крачка към новото бъдеще. Ще се наложи да се разделите с някои вещи и спомени, но промените ще се отразят много благотворно на личния ви и професионален живот.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден с огромна преобразуваща и трансформираща сила. Ориентирайте се към промени и нововъведения, подгответе се за строителни и ремонтни дейности и извадете скритите резерви. Пролетта се развихря с пълната си сила, дава път на новото, търси нови варианти за развитие и внедряване. Не може да си позволите изоставане. Конкуренцията прави ходове, с които печели съмишленици и съюзници. Днес и сексуалната енергия се събужда, поглеждате с други очи младото или старото около вас.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден за ремонти и възстановителни дейности. Направете огледи на имоти и терени, вижте къде има нужда от ремонт, направете план на бъдещите преустройства и отделете средства за строителни дейности. На всички нива е нужен нов подход и промени, които да разширят и обновят дома и дейноста ви. Търсете майстори, направете покупки на материали, техника и оборудване. Планирайте гостуване, само ако ще се включите в работата на домакините. Не си позволявайте да бъдете в тежест на близки и родители.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените в първата декада ще влязат в остри сблъсъци с близките и децата. Съгласувайте действията си, вижте кой какви претенции и желания има и се опитайте да удовлетворите исканията му. Не може да спреш новото, което напира и търси мястото си. Ще получите откровение как да се излезе от тежка ситуация. Ще се налагат отстъпки и компромиси. Това, което лично смятате за ценно ще бъде игнорирано. Качвате кръвното. Внимавайте при пътувания, не се ядосвайте за дреболии. Бъдете готови за промяната.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят се свързва с основата и фундамента, с нуждата от реформи, които да дадат шанс на новото да се прояви. Подредете живота си, създайте си удобства, направете разместване у дома и ремонт на вилата. Използвайте този ден активно и за лечебни процедури. Включете се в нов екип, натоварете се физически и намерете удовлетворяващо ви занимание, към което да насочите ентусиазма си. Излезте сред природата, планирайте преходи в планината. Денят позволява да се избавим от грешките на миналото.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес с лекота се рушат прегради. Започнете ремонти. Координирайте действията си с тези на близките и децата. Ден за първа копка в градината, за промяна в начина ви на работа и живот. Улеснете си живота, направете крачката, която ще удовлетвори всички и ще направи домът ви по-уютен. Може да се наложат ремонти и на вилата. Захващате се с нещо дребно, а от него тръгва цяла върволица от непредвидени дейности. Подгответе си дебелата пачка, направете инвестиция в терени и дейности, които ще ви приютят и носят доходи.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Напрегнат ден, в който на никого не може да угодиш. Близките и децата изискват преустройство у дома и ремонти, които ще ви костват много и ще ви затрудняват финансово. Денят налага промени и инвентаризации. Някъде предстоят ремонти, които ще глътнат всичките ви спестявания, но не може да се отлагат повече. До вечерта ще подредите приоритетите, но за вашите нужди и желания малко място и време ще остане. Обърнете внимание на здравето си, направете някои процедури. За утре планирайте приключване, а не старт на нещо ново.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят изисква инвентаризация, разчистване на стари сметки и терени. Ориентирайте се към ремонти и строителни дейности. Довършете това, което от доста време виси като задължение. Ден на откровение за истински важните и нужни в момента промени и начинания. Днес и утре имате повече възможности за избор, а след това друг ще направлява личната ви заетост и инициатива. Сега е момента да изпълните дадените обещания, да улесните живота си и този на близките. Ще се наложи да се включват скритите резерви.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не е ден за гостуване и непредвидени посещения. Всеки се е стегнал и работи в градината на личния си интерес. Не гостувайте без покана. Ако сте обещали да помогнете за ремонти и реставрации, дайте всичко от себе си. Ще се разбере кой наистина ви е приятел и кой само се възползва от терена и услугите ви. Денят изисква промяна в интериора, подновяване и освежаване на жилището и офиса. Правете всичко максимално функционално и на второ място представително. Всеки член на семейството трябва да получи своя уютен кът.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Старото се руши, предстоят промени и ремонти. До 1-и на обед Луната ще бъде във Водолей, ще променя посоки и съдби, ще ви свързва с хора, с които може да оформите общ екип за работа или тренировки. В момента се залагат основите, на който ще се развивате през годината. Планирайте преместване, организирайте бригада за бързо реагиране и помолете приятели да ви помогнат в пренасяне, поправки и ремонти. Ще си проличат организаторите на големите проекти. Тези, на които и в бъдеще няма да разчитате ще се изплъзнат.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Действате мудно и с колебание, независимо желанията на семейството да се направят бързи промени и ремонти. От утре Марс ще ви гледа в провокиращ аспект, така че искате или не, но ще трябва да се задействате, да поемете отговорност, да удовлетворите нуждите на близките и децата и да подредите приоритетите. Добре е да излезете сред природата, да пиете отвари, да обърнете внимание на здравето си, защото в следващите дни програмата ви ще е доста напрегната. Няма да може да се измъкнете от отговорност и работа.