Quality Brunch – форум за управление на качеството в автомобилната индустрия

1
240
Добави коментар
eventA
eventA

За втора поредна година специализираното събитие ще представи актуални новини и промени в изданията на международни стандарти

 

На 17 април 2019 ще се проведе второто издание на събитието Quality Brunch, организирано от Респонса Превент в партньорство с Аутомотив Клъстер България и с подкрепата на M&M Милицер и Мюнх. Събитието е насочено към автомобилната индустрия в България и е фокусирано върху обучения за управление на качеството и прилагане на редица международни стандарти и практики в тази дейност. Събитието ще се проведе в Пловдив – град с втората най-голяма промишлена зона в страната и силно присъствие на фирми от автомобилната индустрия.

Програмата на Quality Brunch ще представи преглед на развитието на сектора „Автомобилостроене” в България. Сред акцентите са актуални новини и промени, настъпили в изданията на международни стандарти като ISO 19011, изданията на VDA QMC и други. Ще бъде представена концепцията на Lean manufacturing. Гостите ще имат възможността не само да слушат, но и да вземат активно участие в обсъждане на практически казуси от областта на безопасност на продукта, както и да влязат в ролята на одитори по VDA 6.3. Организаторите планират забавно състезание, в което участниците ще премерят сили в областта на стандартите.

 

Quality Brunch има за цел да се превърне във форум за споделяне на знания и добри практики. Участието е напълно безплатно за до двама участници от една фирма!

 

17 април (сряда), гр. Пловдив, Хотел Ландмарк Крийк, ул. Св. Валентин 3

09:00 ч. до 14:30 ч.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ

***
Респонса Превент е международен доставчик на услуги и решения по здраве и безопасност при работа. В портфолиото на компанията са – Служба по трудова медицина, Решения по здраве и безопасност при работа, Академия, Услуги за автомобилната индустрия, Системи за одитиране и други. Екипът на Респонса Превент обслужва над 1350 предприятия с над 35000 служители. За своите 12 години история компанията се гордее, че нейните клиенти нямат нито един акт от Инспекцията по труда.