Pulse Fitness & Spa Bulgaria проведе мастър клас по Tapout

4
392
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

3/4/2019

Pulse Fitness & Spa BULGARIA стартира пролет 2019 с Мастър клас тренировка по Tapout. В груповото занимание се включиха над 100 участници.

TapOut е интензивна кардио програма, съчетаваща елементи от бойни изкуства и силови упражнения

В основата на TapOut са техниките, прилагани в смесените бойни изкуства (MMA). Участниците в това групово занимание използват както ритници и юмруци, така и удари с лакти и колена, за да повишат координацията на тялото и изгорят огромно количество калории.

Видеоматериал от събитието

Редом с това трениращите изпълняват кардио упражнения, характерни за тренировките на истинските MMA бойци. Сред тях са скачане на въже, напади с тежести, лицеви опори и плиометрични упражнения, чиято цел е постигането на максимално мускулно натоварване за кратък период от време. Последните включват бягане с отскоци, дълкоби клекове, хвърляне и хващане на медицинска топка и др. TapOut е изключително ефективна тренировка, която ще промени облика ви само за 90 дни.

Pulse Fitness & Spa BULGARIA е първият и най-голям клуб от неколкократно награждаваната за най-добра фитнес и уелнес верига в страната.

Разположен на над 5,500 кв. м., Pulse Fitness & Spa BULGARIA е същински град, отдаден само и единствено на любовта към спорта и пълноценната почивка. Огромната площ и разнообразие на предлаганите услуги в клуба, както и близостта му до ключови градски артерии, гарантират, че веднъж стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете.

Pulse Fitness & Spa BULGARIA е място без аналог, където никога не чакате за уреди и винаги можете да разчитате на подкрепата на нашите многобройни фитнес и уелнес специалисти. Освен просторните зони за кардио, силови, функционални и групови тренировки, тук ще намерите още и специална зала за контактни спортове с боксов ринг, модерна спа зона, простираща се на 2,000 кв. м., соларно студио, специализиран фитнес ресторант, три специализирани магазина за спортно облекло и аксесоари, фитнес уреди и хранителни добавки, протеин и фреш бар, диетологичен кабинет и множество високотехнологични иновации.