Еколозите се изпокриха :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
226
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Еколозите, които обикновено са свръхактивни във фейсбук, откакто излезе новината, че партията им е без име, а може и да я дерегистрират и не могат да участват във коалицията „Демократична България“  потънаха някъде.

Последнете постове на лидерите им, като всичколога Тома Белев, страдащият от логорея Борислав Сандов, кадъра на Прокопиев – Владислав Панев, бираджията Петко Ковачев и на  вездесъщият гръмовержец червено-синьо-зеленият Генчо Дайнов са с котенца, рибки и тъпи майтапчета.

Ред и дума няма, как така се оказа, че 45 дни преди евроизборите нямат партия. Никой не ги пита тези големи умнокрасавци, защо като знаят, че са осъдени още през миналото лято  да не ползват името „Зелени“ не си промениха регистрацията. Насрочили Национално събрание на 21 април ,ами, че то дотогава регистрациите са свършили.

Може би огромното им самочувствие за непогрешимост и убеденост, че власта им ляга непрекъснато ги докараха до това унизително положение. Едновременно уж са в коалиция,  а всъщност ги няма.

Тази им реакция, да се скрият и да се правят, че всъщност нищо не се е случило  им е стар похват и номер. Като малките деца, като се наакат не си казват. А, че омазването е голямо най-много говори мълчанието им. Не, че на някой освен на няколкото олигарха, като Прокопиев,Сашо Дончев и Огнян Донев, които ги хранят много му пука дали еколозите ще изкарат 10 или 12 000 гласа. Даже е много симпатично, че от 10 години тези им наливат пари, а сегашната власт и влияние, а те на всеки избор се изпускат.