Блогът на Апостол Апостолов :: ДЕМОКРАЦИЯ И КОМУНИЗЪМ ONLINE

2
374
Добави коментар
tocco
tocco

                                                           ОТРЕПКИ ВИЛНЕЯТ В НЕТА

 

Винаги съм смятал, че Интернет дава възможност на слугинчето да се изживее като господар. Ежедневно се сблъскваме с подобни неща…

В блогбегето някаква изкукуригала старозагорска бабичка вече месеци наред учи по- учените от нея, колко велика страна е изостаналата и западнала Русия.

Друга една дърта никаквица- и тя с килийно образование и пилешки мозък, мие кенефи в Германия, но това не и пречи да ни учи катадневно на ум и разум.

По този въпрос се е изказал и видният наш психиатър д- р Любомир Канов. Запознайте се с бляскавите му разкъждения:

“Май наистина интернет равнопостави всички в пълно тържество на демокрацията. За първи път злият неграмотен малоумник може да издигне глас от сутерена на своята бездарност и от нивото на ниската си култура, да се изравни с можещите и умните.

Може да ги напсува на майка, например и да ги мрази с цялата си третокласна неграмотност и да ги критикува с граматиката на слабият ученик, който се е оказал победител в класовата им борба.

Наличието на евтин компютър и клавиши обаче днес, го изравнява във виртуалният свят, така както никога не би могло да му се случи в реалният. Каква наслада и тържество за неуспелият бездарник! Каква възможност за реванш! Небивало! Това би му се случило само при комунизма – да обсеби, да секвестира, да бъде важен фактор в тъжният си и безплоден животец.

Там, той никога нищо не можа да създаде. В миналото единствено е крал и се е възползвал от чуждият труд. Но днес, той може публично да се изходи върху своя компютър Apple, измислен от неговите врагове- американците и с помощта на техните клавиатури да напише: ”Аз обичам Путин!”.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.