Pulse Fitness&Spa става официален партньор за България на Wings for Life – най-голямото бягане в света

4
305
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

16/4/2019

Концепция

По-малко от месец ни дели от уникалното по формат бягане Wings for Life World Run, което обединява целия свят в един ден час в името на една кауза – гръбначните заболявания да станат напълно лечими.

На 5 май, в 14:00 ч. българско време, с помощта на Pulse Fitness&Spa, България ще се включи в кампанията, за да даде своя принос за реализирането на голямата цел докрай. Десетки ентусиасти ще се включат в бягането и ще дадат най-доброто от себе си, за да ги застигне виртуалният финал възможно най-късно.

Pulse Fitness&Spa застава зад идеята на Wings for Life като официален представител на инициативата за България. Екипът на лайфстайл веригата ще създаде свой отбор от фитнес инструктори, приятели, партньори и клиенти, които ще се включат в бягането. За нас е изключителна радост, че можем да подкрепим такава благородна кампания.

Участници

За поредна година каузата на Wings for Life привлича и редица известни личности, които я припознават и застават зад нея като нейни посланици. Имената им вече са ясни, а всички те ще ни вдъхновяват да дадем крила за живот на хората с гръбначни увреждания преди и по време на самото бягане..

Подкрепата си към Wings for Life World Run дават бегачът Кирил Николов-Дизела, сноубордистът Радослав Янков,, кайт сърфистът Никола Абаджиев-Коки, парапланеристът Веселин Овчаров, автомобилният пилот Павел Лефтеров, планинският колоездач Йордан Анчев, както и фитнес инструкторите Иван Христов и Бранимир Кенанов.

Едни от най-специалните лица, които за поредна година се превръщат в посланици на каузата, са параолимпиецът Георги Киряков, Владимир Гюров и Евгения Кусева. И тримата са вдъхновение за всички, които ги познават, тъй като фактът, че различни инциденти ги оставят неподвижни, не ги спира да бъдат активни. Това от своя страна за пореден път ни засвидетелства, че човешката воля няма граници.

Към вдъхновяващия списък на лицата на кампанията за поредна година се присъединяват две от любимите български актриси – Невена Бозукова и Снежана Макавеева.