Globalization :: Петър Хубчев напуска националния отбор на България, сменя Любо Пенев в ЦСКА!

1
252
Добави коментар
viky
viky

15:50 –
Петър Хубчев напуска националния отбор на България, сменя Любо Пенев в ЦСКА!

Петър Хубчев напуска националния отбор на България от 1 май, като почти сигурна следваща дестинация за треньора е Левски.

Информации по темата бяха публикувани из медиите в последния месец, но от клуба, както и от Българския футболен съюз, тогава се надпреварваха да отричат. Сега обаче връщане назад по темата няма.

„Една спекулативна теза заживя свой собствен живот в медиите. Не го намирам за нормално“, каза на 29 март на пресконференция Павел Колев, изпълнителният директор на Левски. И отхвърли всякаква възможност тази теза да се окаже реална.

https://corner.dir.bg/futbol/hubchev-napuska-natsionalniya-otbor-ot-1-may-i-tragva-kam-levski

 

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира новината от преди броени минути, потвърждаваща напускането на поста национален селекционер от страна на Петър Хубчев.

ТОПСПОРТ информира още на 25 март, че Хубчев ще оваканти позицията си, за да се насочи към „Герена“. Днес това бе потвърдено от dir.bg.
 

Преди месец от Левски и БФС се надпреварваха да отричат. Ето как коментира Колев разпространената информация:

„Ако изобщо има такова решение, взето от г-н Хубчев, то не е взето заради Левски.

Не съм наясно какво се случва в БФС и националния отбор. Не съм в течение какво се случва и не мога да коментирам“, сподели Колев в ефира на „Дарик“ радио.

https://topsport.bg/bg-football/pavel-kolev-ako-izobshto-ima-takova-reshenie-vzeto-ot-g-n-hubchev-to-ne-e-zaradi-levski.html