Хороскоп за днес – 30 април :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
418
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 30 април 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Утрото ви събужда с чудесна идея или някакъв стих в ума. Не ги забравяйте, запишете ги. В бъдеще ще ви донесат ползи. Денят е благоприятен за постигане на крайни цели, за довършване на изостаналата работа и за приключване на стари ангажименти. Не се препоръчва прекалена активност. Колеги и близки веднага ще ви натоварят с работата, която не успяват да свършат. Наблюдавайте действията на околните, но не се намесвайте и не давайте съвети. Ориентирайте се към диета на физическо и духовно ниво.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес успешно ще довършите започната преди дни работа. Вървите към финала и на артистичен или художествен проект. Някой ще се събуди с лично откритие и вдъхновена идея, която ще му позволи да обере овациите, да получи награди и поощрения от шефове и публика. Преосмисляте битието си и правите корекции в правилната посока. Днес бавно и полека може да стигнете целта гонена от доста време. И дано там ви чака това, за което сте положили всичките тези усилия. Днес е важно да пристигнеш, дори и да си закъснял.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на разкрития и лъжи, от които ще ви заболи. Пристигате на финала след дълъг труд и усилия, а там не ви очаква никой или медалите отдавна са раздадени. Очертават се кражби на идеи и опити да се влезе в личното ви пространство. Пазете се от случайни контакти, не проявявайте излишна активност и се изолирайте от хора, които могат да ви вкарат в капани. Не е ден за запознанства, за споделяне на идеи и лично творчество. Още утре ще видите идеята си представена от някой друг. Запазете неутралитет, не коментирайте излишно.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят ще ви донесе награда за упорития труд в миналото, за усилията е една или друга посока и за чуствата, които сте подплатили с грижа за нуждите на близките и децата. Не бързайте за нищо и за никъде. Което си е ваше непремено ще дойде при вас. Ще ви търсят за допълнителна работа и услуга тези, на които сте помогнали в миналото. Ще се събудите с идеи, които непремено трябва да реализирате. До вечерта ще се похвалите поне с едно постижение, а това ще ви зарадва и изпълни с удовлетворение и настроение.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ако отдавна вървите към важна за вас цел днес може да я постигнете и да оберете овациите. Ден на ведрите идеи, на едно особено вдъхновение и озарение за решавене на проблемите. Един ще излезе от клупа на недоимъка с повишение и преназначение, друг ще получи добра цена за плодовете на труда си, а трети ще намери отдавна търсения човек, връзка и любов. Ще има и такива, които ще слезат на последната спирка в живота си и ще се установят на мястото, което ще им даде окончателен пристан и убежище за бъдещето.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес стигате до финала, но за вас той ще означава повече приключване на връзки и прекратяване на отношения. Не провокирайте хората, с които бихте искали да запазите отношенията си за в бъдеще. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Натрупаното неудовлетворение във времето назад може да избухне по незначителни поводи и да предизвика разрив както в делови, така и в личен план. След днешния ден вече може да мислите за нови връзки и нови начинания. Което трябва да си отиде вече ще си е отишло.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

До утре на обед за вас тече обгрижваща и подсигуряваща програма, а след това ще се наложи сами да се грижите и обезпечавате нуждите както на тези, които заслужават, така и на другите, които не заслужават вашите чувства и усилия. Този ден позволява на всеки да постигне поне един от замислите си, да стигне до финала на дълъг труд, да си получи парите и наградите. Не е изключено да ви ощетят в парите и в чувствата, но това ще е знак за вас от къде, от кого и от какво вече трябва да бягате и да си вземете шапката.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят ще ви донесе поне едно удовлетворение от добре свършената работа. Всичко да се прави без бързане, за да не се пропуснат някои важни факти и детайли. Може да се наложи да се връщате за нещо или да трябват допълнителни документи, но до утре на обед поне в едно направление ще успеете и ще получите удовлетворение. Намерете тихо и спокойно място, съсредоточете се избистрете мислите и медитирайте над важен за вас проблем. Ще получите залпово вдъхновение и озарение как да се излезе с успех от всяка ситуация.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

До утре на обед в хороскопа ви действат тежки аспекти. Бавно и мъчително ще пристигнете на финала на важна за вас работа и връзка. Вероятно е да направите нежелани компромиси и по някакъв начин да ви ощетят със заплащане или с обещаните екстри. Прекарайте повече време в пасивност и изчакване. Не бързайте да съдействате на околните в посока на личнете им проекти. Изисквайте адекватна оценка и заплащане на усилията ви. Насрочете за 2-3-и важните за вас нови дейности, инициативи и преговори.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес бавно и методично си гоните целите и интереса и до вечерта поне в една посока ще получите удовлетворение и трудът ви ще се заплати. Съветът е нищо важно да не се започва преди да се приключат старите ангажименти, преди да се направи равносметка и инвентаризация на даденото, постигнатото и полученото. Не се препоръчват нови запознанства и сключване на нови договори. Предстоят дни, в които мъчително ще се приближавате към някого и още по-мъчително ще се разделяте с друг.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на вдъхновение и възможност да се постигнат цели гонени отдавна. Ще намерите верния път за изход от лабиринта, в който се намирате. Ще спечелите поне една битка, а в друга ще получите приятелско покровителство. Поспрете тази вечер, обмислете нещата от живота си и направете рекапитулация на връзките. Объркани и неподредени отношения ще получат своята развръзка. Това ще удовлетвори и двете страни и ще даде нова посока за всеки. Днес всеки край е едно ново начало и шанс за бъдещо развитие.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В ранни зори е точният съвпад на Луна и Нептун в Риби. Събуждате се с прекрасна идея. Не я споделяйте в суров вид. Реализарайте я сами и ще спечелите. Днес е важно да си довършите работата и да изпълните дадените преди обещания, за да може да освободите ума и времето си за реализация на новите си проекти. Ден на окончателни раздели и развръзки, които носят удовлетворение и за двете страни. Добре е да се прочистите от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво. Спазвайте диета във връзките.