Деси Цонева е бременна :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
214
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Тв водещата Деси Цонева е бременна в четвъртия месец, научи първо Lupa.bg благата вест. Наследницата на известната фамилия Цоневи чака момиченце от гаджето си издателя Явор Стефанов, с когото са заедно от близо две години. Живот и здраве, бебето трябва да се роди през есента.

Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен син – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета щерка. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години.

Деси и Явор били много щастливи, че отново ще стават родители, пише Lupa. В началото на връзката си двамата не искаха да я афишират публично, тъй като предпочитаха сами да се радват на любовта си без любопитни хорски погледи.

Майката на Деси – Мариана с нетърпение чакала раждането на бебето. Семейството обаче тъжи, че бащата на тв водещата – легендарният журналист Димитър Цонев няма да може да се порадва на своята внучка. Той бе покосен от тежък инсулт и си отиде през август 2016 г. на 56 години.

Провокативната брюнетка преди време сподели, че Явор Стефанов е човекът, който й е помогнал да стъпи на крака след смъртта на баща си, към когото бе много привързана.

Деси и Явор по време на романтичната им почивка на Малдивите. Снимка: Фейсбук профил на Деси Цонева

„Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор… Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!“, призна Деси Цонева преди време пред сп. „Love style“.

„Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това“, споделя Деси и се радва, че любимият й е по-зрял от нея.