Най-често задавани въпроси | A2Z Transfers

35
547
Добави коментар

 1. Застрахован ли съм по време на пътуването?

Да, всички превосни средства на A2Z Transfers имат всички необходими застраховки.

 

2.  Може ли да се пуши по време на пътуването?

Не, пушенето е забранено за шофьора и пътниците.

 

3. Мога ли да платя за пътуването на място, при тръгване?

Не. Транспортът е съобразен с пътниците, които са резервирали предварително. Необходимо е да резервирате Вашия трансфер поне 48 часа предварително.

 

4.  Мога ли да пътувам с домашен любимец?

Да, можете да вземете домашен любимец, но моля да ни информирате предварително.

 

5. От къде тръгва транспортът и къде ще ме остави?

Местата на тръгване са: Варна – бензиностанция Петрол, до МОЛ “Двете Кули” (“Varna Towers”); Добрич – бензиностанция Лукойл (на входа / изхода за Варна); Шумен – бензиностанция Шел (бул. „Симеон Велики“). От Букурещ тръгва от терминала „Пристигащи“.
На летището в Букурещ пристигате директно на терминала „Заминаващи“, а във Варна, Добрич и Шумен – на същите места, от които тръгва.
Ако резервирате индивидуален трансфер Вие решевате от къде ще Ви вземе шофьора.

 

6. Мога ли да пътувам от / или до центъра на Букурещ?

Да, необходимо е да резервирате индивидуален трансфер и да се свържете с нас предварително.

 

7. Спазват ли се предварително определените часовете на тръгване на споделения трансфер? 

При тръгване от България часовете се спазват и не търпят промени. При тръгване от Румъния, шофьорът изчаква последния пътник закупил билет и тръгва; часа на тръгване не се спазва.
Ако резервирате индивидуален трансфер, часовете са съобразени само с Вашите детайли на полета и не е необходимо да изчаквате други пътници.

 

8. Как ще позная шофьорът на летището в Букурещ?

Шофьорът ще Ви чака с табелка с Вашето име в залата за „Пристигащи“ в близост до кафе – бар “Segafredo”. Ако се налага ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за връзка.

 

9. Полетът ми закъснява – какво ще се случи с трансфера?

Нашите служители следят разписанието на полетите на Летище Отопени, така че можете да сте сигурни, че шофьорът ще е там, когато самолетът Ви кацне. В случай, че сте резервирали споделен трансфер и полетът ще  закъснее за предварително резервирания час на тръгване, шофьорът също ще Ви изчака, или ще Ви пренасочим към следващите ни часове на отпътуване, в зависимост от промяната на полета Ви.

 

10. Резервирах трансфер предварително, но полетът ми е променен / отменен. Мога ли да променя или анулирам резервацията си?

Свържете се с нас на посочените телефони или и-мейл, за да променим трансфера Ви. Можете да анулирате безплатно резервацията 14 дни преди датата на пътуване.
Моля имайте в предвид, че при връщане на пари с банков превод, таксите за това са за Ваша сметка.

 

11. Ще пътувам сама жена – мога ли да помоля шофьора да ми помогне с багажа?

Да, пътуването с нас е сигурно и безопасно. Нашите шофьори са добре обучени и преминали всички необходими обучения и изследвания, за да могат да вършат задълженията си компетентно. Шофьорът със сигурност ще Ви предложи да Ви помогне с багажа.

 

12. Детето ми ще пътува само?

Лица над 12 годшна възраст могат да пътуват непридружени. Повече информация за цените на трансферите ще намерите тук:

 

13. Колко багаж мога да взема?

Всеки пътник може да вземе със себе си един куфар и една ръчна чанта. Ако се налага да пътувате с повече багаж, моля информирайте ни предварително!

 

14. Как мога да бъда сигурен, че данните ми за плащане ще останат поверителни? Вашата система  достатъчно сигурна ли е?

Вашата резервация е 100% сигурна и защитена! Моля, обърнете внимание на зеления цвят в адресната лента на браузъра. Като допълнителна предпазна мярка, всички транзакции се обработват на нашия банков сървър, който е изцяло ориентиран към сигурността и системите за борба с измами.

 

15. Направих резервация – какво следва сега?

Ще получите потвърждение на Вашата резервация по и-мейла, който сте оставили за връзка. Моля проверете още веднъж, дали всички данни са верни. Кредитната / дебитна карта, с която сте платили ще бъде таксувана, което е още едно доказателство, че резервацията Ви е успешна.