Оправих две близначки и сбъднах моя еротична фантазия | Секс разкази Follow

Оправих две близначки и сбъднах моя еротична фантазия | Секс разкази

Бях момче и имах две съседки секси сестри близначки и фантазирах как ги чукам. Гледах секс порно с близначки и мастурбирах. Като пораснах се срещнахме и едното момиче флиртува с мен. После ми прави яки свирки и дълбоко гърло. Лизах нейната космата путка. Другата близначка видя и започна да ревнува и да иска също бгсекс. Аз я ебах с 22см ми надарен голям кур докато тя се изпразни и разтече върху него. Секс разкази

Понякога мечтите се сбъдват. Живеех врата до врата от 9 години с Ива и Нина Георгиеви, всъщност от както бяхме 7 годишни. Играехме почти всеки следобед заедно, помагаха ми и с домашните. Говорехме си за пътешествия и къщите, в които искаме да живеем. Ива и Нина бяха еднояйчни близначки. Често си правеха шеги с мен и околните, коя коя е преструвайки се за другата. Но аз винаги ги разпознавах… Ива веднъж падна от моя скейтборд, имаше малък белег на лявата ръка отзад в близост до китката и пет шева.

След като завърших училище заминах за около година да помагам на чичо ми Даниел на село. Не беше живота, за който съм мечтал, но имах нужда някой да ми подаде ръка, нуждаех се от работа. Когато се прибрах захвърлих пътната си чанта на леглото. Въздуха в стаята беше застоял, затова отворих прозореца. Погледнах навън и видях уютното местенце- къщата, в която когато бяхме малки прекарвахме часове в игри. Изкъпах се, сложих тениска и дънки слязох по стълбите. Да работиш от сутрин до вечер на село беше по- добро дори от това да ходиш на фитнес. Винаги бях в движение, копаех или майсторях нещо. Бях се превърнал почти в човек разбиращ и грижещ се за коне, което допринесе за самочувствието ми. Когато приближих задната веранда заварих майка ми и баща ми да разговарят с родителите на Ива и Нина, които тъкмо се бяха отбили да поздравят нашите. Отидох при тях и прегърнах и подадох ръка на баща им. Седнах при тях и се заприказвахме- разказвах им за някои от приключенията си. Започнаха да се появяват звезди на небето, смрачи се.

 


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност