Блогът на Апостол Апостолов :: ТЪЙ РЕЧЕ ЛУДОТО КОЛЕ

1
191
Добави коментар

                                                           ГОЛЕМИ КОДОШИ, МАЙНА

 

Посещението на папата в България бе свързано с куп досадни, отегчителни ритуали и процесии. Медиите ни натрапваха упорито цялата тази скука. На сцената се появи обаче един голям комедиант и поразведри тягостната обстановка…

 

“Посещението на папата е политически акт, а целта е да се обединят всички църкви около Рим и когато дойде Антихристът, папата да го посрещне, а чрез него и всички, които са с него.“ Това заяви в тържествена литургия по случай Гергьовден Пловдивският митрополит Николай, известен повече като лудото Коле.

 

„Всички искаме християнските църкви да се обединят. Това обаче може да стане само от църковни хора, когато епископите се съберат и обсъдят как да стане това. Политиците не искат това, те целят точно обратното. Създадено е например т.нар. икуменическо движение, което цели обединение на всички религии. Но нали знаете, има и религия на Сатаната. Как да се обединим всички? Не е възможно да се обедини светлината и тъмнината“, заяви лудото Коле.

 

„Този акт бе подготвен твърде отдалеч. Започна с медийна кампания срещу Българската православна църква. Тук не става дума за моя часовник. Става дума за всичко, което Светият синод реши и не реши. Тази кампания бе подготвена, за да дойде папата и да бъде обявен за свети отец, живеещ в нищета и бедност“, каза в заключение владиката.

 

След като обяви вегетерианците за откачени, а последователите на Йога за изчадия адови, сега лудото Коле подбра и католиците. На кого ли ще вдигне мерника след това? Кой ще е следващият грешник?…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.