Модулни Кухни с MDF врати – високо качество на отлична цена от Мебели Богдан

1
197
Добави коментар

Модулни Кухни с MDF врати – високо качество на отлична цена от Мебели Богдан

Най-новото ни предложение са модулните кухни с вратички от MDF. Те имат няколко основни предимства: Първо, високо качество на кухнята. MDF материалът е издържлив на всякакви външни влияния и това гарантира дългия й живот. Второ – перфектен външен вид. Всеки, който влезе в дома ви, ще се възхити на забележителната ви кухня. Тя ще изглежда изключително луксозна и скъпа. И тук идва третото основно предимство: Можете да я получите на много изгодна цена. Така ще имате в дома си едновременно красота, стил, здравина и всичко това, без да излизате от границите на бюджета си.

 

Вратичките от MDF имат ПВЦ покритие, направено по специален начин, за да ги предпазва. Те се изработват в различни форми. Може да се сдобиете с Кухня в Ретро стил с елегантни орнаменти или Кухня в модерен стил – с прави и изчистени линии. Има вариант вартичките да бъдат със стъклена част. Подходящо е да бъдат поставени на места, където ще се виждат наредените вътре чаши и сервизи.

 

MDF кухните се предлагат в различни цветове.  Корпусът им е от 16 или 18 мм. ЛПДЧ. Обърнете се към наш консултант, за да обсъдите вашия бъдещ проект за кухня.