Взеха „Гълъбо“ от Миро. Вече я пее жена (ВИДЕО) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
258
Добави коментар

Миро от „Каризма” вече няма никакво право да изпълнява може би най-големия си хит – „Гълъбо”, създаден от Вида Пиронкова.

Интелектуалката, която е автор и на текста, и на музиката на баладата, официално представи нов изпълнител на златния си хит.

В неделя, 12 май, в 11,05ч. беше премиерата на клипа на новата кавър версия на песента „Гълъбо“ – Reload в YouTube и Facebook. Авторът Вида Пиронкова е в ролята и на продуцент, както и сценарист на клипа, заснет и реализиран от режисьора Иван Димитров – Торекс и неговото студио. Главната роля е поверена на новоизгрялата звезда Памела Калоянова, позната на редовия зрител от риалити формата X Factor.

Това не е първа колаборация на младата певица с Пиронкова. В началото на годината двете представиха песента „Как се ражда любов“, която композиторката сама подарила на Калоянова, след като чула за нея от общ приятел, също музикант.

Премиерното представяне на песента „Гълъбо“ – Reload, предстои в ефира на радио и телевизионни предавания, клубове и дискотеки, като най-скорошното събитие ще бъде в клуб „Ялта”. Подобни събития предстоят в Пловдив, морския курорт Лозенец и в други градове.

От сега нататък Миро няма никакво право да изпълнява песента, уточнява авторът Пиронкова. Все още е позволено излъчването на парчето в негово изпълнение в медиите.

Припомняме, че миналото лято Пиронкова официално забрани на Миро да изпълнява песента й „Гълъбо“. Според нотариалната покана, изпратена от нея до певеца, изрично се посочва, че той не може да използва парчето под каквато и да е форма и начин. „От днес нататък за всяко едно изпълнение на мое произведение и най-вече на песента „Гълъбо“, моля да се обръщате лично и единствено към мен!“, написа тогава Пиронкова. Според непотвърдена информация, лична свада е в основата на спора между композиторката и Миро.