Ярки цветове за мъжете – новата тенденция

1
227
Добави коментар
svetla58
svetla58

Добре поддържан, стилен, красив и уверен в себе си човек днес старателно поддържа, избора на  дрехи, обувки и аксесоари. Представителите на силния пол със сигурност ще впечатлят с външния си вид и вкус, ако в гардероба имат само внимателно подбрани неща. Затова ние решихме да ви покажем  основните тенденции на мъжката мода за пролет-лято през 2019 година.

Стилните и смели мъже имат желание да се обличат по най-новата мода, не е важно на колко години са и той каква позиция в обществото заема. Разликата в избора е само в това, че за един млад човек, е препоръчително  да не е затруднен и за зрял човек ще бъде облечен в по-класически неща. Но дори и ако вземем бизнес костюм, можете да актуализирате привличащи погледа детайли, от която имате нужда, за да се създаде мъжествен образ. Например, ярка тениска с пиджаком дънки и младежки стил прави човека просто. Този стил в бъдеще сезон ще станат популярни сред младите предприемачи, Бизнес момчета.

 

Купи шарена тениска

 

Купи оранжева тениска

Купи къси дънкови панталони

 

Купи дънки

Модерни цветове

Тъмно-кафяви нюанси могат да се подчертае мъж статус, сериозна и целенасочена. Нещата са на такова прекрасно цветово съчетание с бежово и възможности за мъжки дрехи. Например, панталони бежово-кафява риза с тъмни цветове и в същото велурени обувки.

Купи синя риза

 

Купи риза с къс ръкав

 

Купи мъжки мокасини

Синият цвят в облеклото-това е олицетворение на балансирани и богати мъже. Те избират лидери и представители на силния пол, който е на достойни позиции. Облекло в тези цветове, практично и добре се съчетава с други нюанси. Нов сезон за мъже представени популярни офис риза и сако в тъмно син цвят.

Тагове
класически обувки, лято 2019, мода 2019, мода за мъже, модели, мокасини, мъжка мода 2019, пролет 2019, риза, цвят син, ярки цветове