Дъщерята на Джей Ло пее изумително. Чуйте (ВИДЕО) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
193
Добави коментар

Спокойно може да се каже, че музикалният ген тече във вените на семейството на Джей Ло.

Наскоро Лопес публикува видео клип в официалния си YouTube канал, разкривайки подготовката по хореографията за първото живо изпълнение на последната ѝ песен „Medecine“. По време на вокалната репетиция с пиано дъщеря ѝ идва в залата, за да я поздрави.

Гордата майка обаче не пропуска възможността да предложи на Ема, чийто баща е Марк Антъни, да изпее песента на Алиша Кийс „If I Ain’t Got You“.

„Ще я изпълниш в оригинална тоналност, нали?“, пита латино дивата, вдъхвайки кураж на стеснителното 11-годишно момиче. Под акомпанимента на пианото Ема бързо забравя притеснението си и показва способностите си. Големият ѝ вокален диапазон заслужено предизвиква възхищението и аплодисментите на всички присъстващи.

„Трябва заедно да направим нещо на предстоящото турне!“, заявява Дженифър, чувайки представянето на дъщеря си. Но не го казва просто така, защото в последвало интервю сериозно разкрива, че ще вземе и двете си деца на музикалния тур в Северна Америка.

„Винаги съм казвала, че Ема има гласа на баща си. Талантът ѝ е естествен и не е посещавала уроци. Спомням си, че още когато беше бебе издаваше звуци, сякаш постоянно си тананикаше нещо. Марк стоеше до кошарата и я слушаше. Накрая се обръщаше към мен с думите: „Тя пее!“, споделя популярната певица.

Лопес признава, че никога не насилва децата си да правят нещо, което не искат и ако Ема откаже да се качи на сцената, то тя няма да я кара. Спомня си, че когато са снимали видеото към песента ѝ „Limitless“, е била много притеснена да позволи на дъщеря си да изиграе младия ѝ образ. Тогава дори е обмисляла да изберат друго момиче за ролята, но Ема е настояла тя да го направи. И се е справила чудесно.

На въпрос дали би позволила на детето си да влезе в шоубизнеса тя отговаря, че ако има желанието, не би я спряла, въпреки че отсега сериозно се увлича по него. Но за целта трябва да бъде наясно колко много труд е необходим. Единственото ѝ опасение е от злобата, която върлува из интернет пространството днес. Именно заради постоянните нападки и лошите коментари не е разрешила на дъщерите си достъп до социалните мрежи.