Блогът на Апостол Апостолов :: ПЪЛЕН ПРОВАЛ

1
412
Добави коментар

                                                                 КРИСКО СЕ ОС*А

                                                                                    

България никога не е имала популярна музика. Това, което ни сервираха и сервират нашите изпълнители е тривиално, примитивно, следникаво, кичозно и пошло. Те не създадоха нито един световен хит. Особено неприятни са съвременните български “звезди“.

 

Колкото и невероятно ви да звучи, Кристиан Талев (както е истинското име Криско), не можа да събере повече от 300 души на последното си участие.

Потвърждение за тези думи е участието му в Летния театър на Варна, където изпълнителят бра страхотен срам, след като на концерта му не присъстваха повече от 300 души.

Оказа се, че заради него цялата гилдия се подиграва и на диригента Левон Манукян, който е музикален продуцент на концерта. Защото разправял навсякъде, че това ще бъде най-успешния проект, нещо невиждано до момента.

Запознати твърдят, че на всичкото отгоре Манукян бил и с много високо самочувствие, което допълнително нажежило ироничните коментари по негов адрес. В социалните мрежи ври и кипи по негов адрес, а подигравките са от солени по-солени.

„Този човек съсипва музикалния бизнес в България! Проектите му са на изключително ниско ниво и бутани на гърба на различни филхармонии, само и само за да получава дотации от държавата! Към тях няма никакъв интерес!“, се казва само в един от тежките коментари по негов адрес.

На тотален подбив е и самият Криско, който е уж много успешен музикален продуцент, уж  оборотен изпълнител, а всъщност реалността се оказва доста по-различна.

Изглежда, че соченият за една от най-големите “звезди“ на българската хип-хоп музика в момента няма почти никакви почитатели или поне не такива, които да посещават  концертите му.

Отменени са концертите на Криско в Бургас, в Пловдив и в Добрич, а организаторите от разградската филхармония трескаво се опитват да заместят резервираните дати с представления, само и само да спасят положението и да не плащат капарото, което вече са превели преди месеци за залите.

Директорът на разградската филхармония Тодор Мадолев е изключително притеснен от така развилата се ситуация около отменените концерти на Криско, освен това е силно възмутен и от фалшивото пеене на хип-хоп звездата, добавят още близки до него.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.