По-красива и по – уютна градина

1
227
Добави коментар
svetla58
svetla58

Градината е мястото за почивка, мястото за релакс и занимания с цветята, мястото, където организираме партитата и срещите с приятели, ето защо правилния подбор и умелото съчетание на интериора с обзавеждането трябва да бъде много прецизно. Съществуват милиони начини, закони и правила за аранжиране на градината. И при все това, индивидуалното стилизиране на декорите, обзавеждането и съчетанието с растителността си е истинско изкуство и умение.

Имали ли сте усещане за прилив на енергия струяща от всяко кътче на градината? Страхотна идея са градини аранжирани в пастелни цветове. Много често пренебрегваме съчетанието на цветовете в градината, залагайки на естествената красота, която носят самите цветя и овошки, но това как да подберем най-правилните мебели за нашата градина и умело да вплетем изкуственото с натуралното си е голяма доза изтънчен вкус и майсторско дизайнерство.

Една от идеите ни е да направим градината в нежни пастелни цветове. Стара пейка разположена в самия двор и поставена на закътано място е чудесен избор, за да си гарантирате пълен релакс. Място, където да можете да почетете книга или вестник. Винтидж мебелите за градината са много приятни и придават невероятна атмосфера. Двора винаги трябва да е добре подържан и богато засаден с множество цветя, храсти и дръвчета носещи благодатни ухания.

Дървената веранда е идеално място за релакс и приятни мигове с близки и познати. Тя трябва да е обзаведена с удобни и преливащи се мотиви по мебелите с природната гледка. Верандата е подходящо местенце, защото е лесна за почистване и компактна за много дейности. На нея може да съхраните обзавеждането целогодишно, като му осигурите подслон от дъждовните и зимни дни. Ако харесвате дръвчетата постарайте се да имате многообразие в градината от тях, за да бъдат дните ви в нея изпълнени с много наслада, както за очите, така и за обонянието по време на цъфтенето им, така и при вкусовете по време на зреене на плодовете.

Добро и много майсторско ще изглежда съчетанието на някой и друг вид спускащ се храст и преливащ се с мебелите в градината ви. Цветовата палитра е перфектния завършек и претворяването на фантазиите за естествена украса, когато смятате да организирате някое парти или друга сбирка в нея. На едно от най-ключовите места се нарежда трапезарията в двора. Това място може страхотно да се декорира с красиви фенери, които ще придават романтична и нежна обстановка. Освен това са много полезни при смрачаване. Барбекюто, беседката, хамака са само част от допълнителните неща, които бихте могли да вмъкнете като идеи за цялостното обзавеждане на градинския интериор.

Изборът на градинските мебели, столове, маси, градински люлки, шезлонги, аксесоари за градина, чадъри и други предоставя огромни възможности. Това, което ще изберем за нашата градина е провокирано изцяло от индивидуалния ни вкус и предпочитания. Не са за пренебрегване качеството, стила и дизайна на мебелите, както и тяхната дългогодишна употреба. За тях непременно трябва да следим при подбора и покупката им.

И като завършек, само ще добавим, че най-важен е крайното оформление и дизайнерско съчетание на всичко, за да имате една приказна градина.