Ламперия,облицовки, сайдинг -София,Велико Търново

1
195
Добави коментар
penkov
penkov

Ламперия,облицовки, сайдинг -София,Велико Търново

Pvc System е доставчик на PVC стенни ламперии от водещи европейски марки производители произведени чрез използване на пвц материал в съответствие с всички международните стандарти. За да отговорим на всички нужди на нашите клиенти предлагаме пвц ламперията в различни дизайни, размери и модели. Предлаганите от нас PVC стенни облицовки са широко признати от нашите клиенти в цялата страна, поради техните основни характеристики като фин завършек, ниско тегло, устойчивост, издръжливост и атрактивен външен вид.  ПВЦ ламперията е идеалното решение, за да промените външния вид на вашата баня или всяка друга стая на достъпна цена.

Нашата гама от цветове е с най-голямо разнообразие и без конкуренция на пазара у нас.

Ламперията е изработена от PVC  със специално разработени методи на екструдиране с активни добавки , които подобряват ключови свойства като якост на удар , устойчивост, гъвкавост и устойчивост на въздействието на околната среда и ги правят идеалната облицовка за мандри, пилчарници, рибарски цехове, фабрики за преработка местни и млечни продукти, складови и санитарни помещения, лаборатории, болници.

ПВЦ панелите са свързват помежду си със системата “ нут – перо “ , и е толкова надеждна , че през връзката не минава вода. Водоустойчивите ламперии , от нашата колекция , представляват триизмерна плоча с надлъжна клетъчна вътрешна структура . Всички тези функции както и постоянно променящият дизайн на облицовките ги правят  подходящи за довършителни работи в тоалетни и бани,кухни и коридори.

PVC облицовките са универсални – те могат да се монтират хоризонтално, вертикално и под всякакъв ъгъл . Можете да изберете всеки цвят пластмасови панели и всякакъв текстура. За покритие повърхности с всякаква сложност има много допълнителни PVC профили – завършващи профили,ъгли,снадки и др.  С помощта на пластмасовите ламперии могат да се украсят стените в най-модерните стилове .  PVC ламперията е предназначена за вътрешни стени и тавани . Стенни панели , изработени от този материал е заслужено се радва на огромна популярност сред клиентите в продължение на няколко причини: – Ниска цена ; – Отлична топлоизолация ; – Устойчивост на фактори на околната среда ( висока и ниска температура , влага ) – Висока устойчивост на агресивни среди : киселини , основи, химически реагенти.