Домусчиев: Подписваме с доста класен играч :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
207
Добави коментар

Кадър NOVA

До часове в „Лудогорец” се очаква ново класно попълнение. Това разкри в интервю за NOVA собственикът на шампионите – Кирил Домусчиев.

Домусчиев заяви още, че много разчита на школата на клуба, тъй като „орлите“ разполагат с доста таланти. Членът на Изпълкома на БФС подчерта, че ще държи на подобряването на инфраструктурата.

„Не мога да дам оценка на моментното състояние на отбора. Питайте треньора и спортния директор. Видно е, че момчетата са изморени. Това е нормално на този етап от подготовката. Новите попълнения са част от отбора и бяха посрещнати добре. Има много работа, която трябва да се свърши. Продължаваме да инвестираме в клуба, имаме си проекти. Надявам се това да дава резултати. Школата също е приоритет. Видно е, че на „Лудогорец” ще му трябва време. Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му искат. Получи се полезна контрола с Шахтьор. Резултатът не е важен. Направихме си изводите от загубата, тъй като изпъкнаха слабости. В мача с Шахтьор играхме атакуващо“, заяви Домусчиев.

„Целта е девета шампионска титла и класиране в евротурнирите. Дали ще е Шампионска лига или Лига Европа, естествено по би ни зарадвало да е Шампионска лига и момчетата ще са по-щастливи да премерят сили с големите отбори“, каза още собственикът на „Лудогорец”.

„Очаквам днес да подпишем с един доста класен футболист. В определена зона на терена, където имаме нужда да се подсилим. Виждаме доста талантливи играчи при нас. Ще залагаме на младите ни състезатели, бъдещето е пред тях. Иван Йорданов прави много добро впечатление. Ако продължават да слушат и са концентрирани, тези момчета имат голямо бъдеще“, добави още Домусчиев.

„Падна ни се възможно най-тежкият противник. „Ференцварош“ разполага с класни състезатели. Всичко си зависи от Стойчо Стоев. Те също трябва да се притесняват от нас. Тук не говорим за психологически проблем, а за по-класен отбор. Друго измерение противник. Целта е да подмладим отбора. Естествено, че за Дяков, Моци и Марселиньо има място. Те са професионалисти и могат да помогнат. Колко ще играят, зависи от треньора. Надявам се през следващия сезон българския футбол да е по-атрактивен. Селекцията на другите клубове ме радва. Ще настоявам за подобряване на инфраструктурата“, завърши Домусчиев.