Блогът на Апостол Апостолов :: ОТ РАЗВАЛА КЪМ ПРОВАЛА

1
197
Добави коментар

                                                                  ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ   

                                                             

 

Нашите ресторанти, кръчми, пицарии и закусвални се пукат по шевовете. Българите нагъват, та ушите им плющят. Плюскат, та си глава кинат.. И хич не им пука, че вече 70 % от тях са с наднормено тегло!

Не ги стряска и фактът, че близо 3 000 000 българи се борят с някакво хронично заболяване, което се дължи най- вече на наднорменото тегло. Всичко това ни прави едни от най- болните хора на планетата, но и този факт не стряска нашего брата.

 

Не, инж. Балкански се тъпче се като за световно, а след това се оплаква, че е болен и беден. Бедни били, милите, а истината е, че българите кътат вече към 90 милиарда в банкови влогове и притежават недвижима собственост на стойност от 207 милиарда лева! 

 

Актуални изследвания разкриха нещо удивително. Нови проучвания на Университетския колеж в Лондон показват, че ако намалим консумацията на храна с 40%, ще удължим живота си с 20 години!

Британските учени се надяват новото изследване да им помогне да открият непознати начини за борба със застаряването и най-вече с болестите, които го съпровождат. С промяна на хранителния режим можете да удължите живота си, категорични са експерти.

По време на лабораторни тестове специалистите успели да увеличат живота на плъхове с 30%, като намалили количеството на консумирана храна с 40%. Изследователите направили експеримента и с плодови мушици, които имат гени, подобни на човешките. Резултатите били същите!

 

Време е, ама крайно време е да се замислим над всичко това!…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.