[НОВО] – Гении и Загадки

1
217
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

Представяме ви една от най-модерните и иновативни тиймбилдинг програми създавани някога! Един супер различен и модерен вариант на баналният вече тиймбилдинг “Търсене на съкровище”

В нея сме събрали най-интересните загадки, пъзели и предизвикателства, включващи реални изобретения на Леонардо Да Винчи, разработки на Никола Тесла, Хайнрих Херц и Айнщайн, древни китайски пъзели, главоблъсканици, ребуси и много други изумителни предизвикателства.

Но не оставайте с погрешно впечатление, освен игра за най-добрите умове, това е и игра на стратегии, съобразителност и ориентиране в градска или гориста среда. Точно тук идват и най-верните помощници на екипите – последно поколение модерни таблети със специално разработен софтуер. Те ще осигурят за вас един великолепен помощен, интерактивен свят, съдържащ допълнителна информация за задачите, любопитни факти, навигация, интерактивни бонус задачи и дори жокери, за които разбира се, ще трябва да заплатите със събраните точки.

Добре дошли в това приключение за хитрост и съобразителност, предизвикателство за бързина и ловкост. Добре дошли при съкровището, скрито зад загадките на най-великите гении за всички времена!

Ще бъдете провокирани, ще виждате неща, които не са там и няма да виждате неща, които са там, ще бъдете заблуждавани, ще ви изправим пред сложни пъзели от велики мислители, както пред и загадки за малки деца, ще намирате съкровища и карти, ще разгадавате кодове и ще оцелявате в днешният коктейл на модерни технологии и стари сандъци.

Четете внимателно, гледайте зорко, не винаги очевидното е истина, нека логиката ви води, но нека и не ви заблуждава!