Регистрация Bet365 – FBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

4
363
Добави коментар
sapa84
sapa84

На първо време, трябва да изпълните процедурата, за която писах по-горе. Влизате в регистрационната форма и я попълвате възможно най-подробно. Не забравяйте да впишете валутата, в която искате да играете, и да посочите вида на коефициенти, които желаете да се покажат пред вас.

 

Ако сте направили всичко това, ще трябва да потвърдите, че сте прочели и сте запознати с условията на букмейкъра, и да продължите напред. На имейла, който сте оставили в предназначеното за него поле, ще намерите писмо, в което ви уведомяват, че сметката в Бет365 вече е открита.

 

Това са основните неща, с които ще се сблъскате по време на регистрацията. Тук обаче, е нужно да знаете за условието наречено “Верификация”. Верификацията е процес, при който потребителят сканира своите документи – лична карта или паспорт и ги изпраща на букмейкъра за сравнение.

 

От Бет365 ще проверят, дали данните в личните документи, съвпадат с данните, които сте попълнили във формата за регистриране на акаунт. Ако всичко е наред, то няма да имате проблем. Ако обаче не извършите верификация, няма да имате право на теглене на пари от сметката ви.

 

Моята история беше следната. Открих акаунт в Bet365 и не направих верификация още в самото начало. Започнах да залагам на спорт и казино, но не можех да си изтегля печалбите. Причината беше, че все още не бях сканирал и изпратил копие от документите ми. Не след дълго направих и това нещо. В самия сайт има опция за прикачване на документи. Тя се намира в менюто на профила ви, така че ще я намерите бързо и без проблем.

 

Ако все пак не успеете да откриете мястото за прикачване на документацията, трябва да изпратите последната на имейла на Bet365. Чакат се няколко дни, за да се разгледат документите ви. По-късно ще бъдете уведомени, че верификацията е преминала правилно. За да не се получават спънки, е необходимо да сканирате двустранно личната си карта. Копието трябва да е цветно и четливо, ако искате да ви приемат.