Хороскоп за днес – 22 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
122
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 22 юли 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес всяка преграда е преодолима. Но в обедните часове има тенденция към обсебване и настройване на чужда вълна на амбиции и начин на живот. Проблемите възникнали сутринта до вечерта ще се разрешат. Не напрягайте очите, намалете месото. Концентрирайте се над главната си цел и мислете за друга, чак след като я постигнете и реализирате. Не се захващайте с много задачи едновременно, за да не изпуснете инициативата. Подгответе се за пътувания и преместване. Утрешният ден ще покаже на какво сте способни.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не се разпилявате с много задачи, отговорности и срещи. Така всичко ще докарате до половината. Наблегнете на основната задача и цел, вложете всички сили и таланти за постигането и. Не позволявайте да ви отклоняват от целта с обещания за нещо по-изгодно. До обед ще ви бъде оказвано въздействие или ще срещате съпротива спрямо нещата, които искате да внедрите в работата и в отношенията си. Планирайте за утре важни преговори, уточняване на позиции и претенции. Подновете старите договорености.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ще ви налегнат съмнения, ще се появи провокатор, който ще се опита да разбере намеренията ви и да ви откаже от целта. Следобед съмненията отпадат, преустройвате се на стабилни и престижни позиции. Може да се споразумеете за настоящи и бъдещи сделки. Подновете ползотворно сътрудничество. Работете екипно и ще победите конкуренцията. За утре планирайте съвместна инициатива, пътувания и преговори на място. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

Рак 22 Юни – 22 Юли

До обед вземете важно решение и направете избора си, дори и да е болезнен. Следобед на пътя ви се появява преграда, с която трудно ще се справите и която ще убие насъбраната инерция и личния ви ентусиазъм. Отношенията с родители и деца навлизат в конфликтна фаза. Ще се сблъсквате с бюрократични проблеми. Ще си губите времето и ако близките не ви помогнат работата ви ще зацикли. Очертават се и здравословни неудобства. Не планирайте за следващите два дни вадене на зъб и лицева хирургия.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Може да тръгнете с проблеми и неудобства, но до края на деня поне една важна цел ще бъде постигната. Денят слага край на съмненията кое как да стане, какво да се избере и предпочете. До вечерта взимате важно решение, подновявате стопирана дейност или връзка. Организирайте работата и екипа си по нов начин. Днес преминаваме на нова навивка на лично и професионално развитие. Променете правилата, концентрирайте се над най-важната и близка цел, осигурете си специализирано съдействие и услуги.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

За родените след 10 септември денят започва с натиск и забрани, с агресия и противопоставяне на всяка крачка. Време е да прегрупирате силите, да предложите на шефовете личната си кандидатура по въпросите, които сте компетентни. Парирайте опитите за изнудване. От обед ситуацията ще се промени в изгодна за вашите амбиции посока. Ще попаднете в хармонична среда, шефовете ще ви възложат печеливш проект. С един замах ще разрешите неразрешимото преди. Утре Сънцето ще навлезе в Лъв а вие ще влезете в Сатурнова дупка.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Организирайте се и задвижете важното за деня по най-бързия начин. Каквото свършите до обед ще тръгне по правилата. Отложеното за следобед ще работи за чужди интереси и ще ви вкарва в излишни разходи. На пътя ви се появява преграда, която два дни няма да можете да преодолеете. Отношенията у дома ще рекушират на работното място и обратното. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите. Добре е да прехвърлите част от ангажиментите си на доверен човек. Сами трудно ще се справите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

С лекота ще отхвърлите съмненията и ще направите печеливш ход. До обед организирайте срещи и преговори, търсете начин да се промъкнете през иглените уши на бюрокрацията и да уредите важен въпрос за вас или за децата. Направете удобни за другите собствените си амбиции и желания. Гонете високи цели и идеали. Не отстъпвайте от позицията си. От утре, с навлизането на Слънцето в знака на Лъва в живота ви ще се появи неприятен дразнител и проблем, който в края на седмицата ще стигне апогея си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените след 16 декември ще се изпотят тази сутрин, ще получат неприятни знаци и напомняния, ще работят за чужди интереси и ще влизат в рискови отношения. Следобед ще намерите вярната посока и цел и ще излезете начело в житеското състезание точно на финалната права. Утре с навлизането на Слънцето в хармоничния ви Лъв навлизате в силен и стабилизиращ период. Подгответе терена за активни действия, организирайте срещи с производители и снабдители, подновете стари връзки и познанства.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Станете рано и до обед свършете важното за деня. Следобед положението се затяга, отношенията ви излизат от зоната на комфорт и не е изключено да влезете в конфликтни и рискови ситуации. В следващите два дни не вадете зъб. Бъдете много внимателни в отношенията и действията си на работното място. Не поемайте рискове или чужда отговорност. Добре е да вземете отпуск или вече да сте на морето. Оставете колегите да се пекат на шефския огън. Не се намесвайте в споровете на другите. Днес няма да оправите света.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Предприетото днес и утре ще носи късмет, ще ви подкрепя по пътя на успеха, постиженията и славата. Бъдете себе си, особено в обедните часове, когато върви тенденция към обсебване. Следвайте предварително избраната и съгласувана с партньорите ви посока. Не променяйте правилата в движение и бъдете лоялни. Този ден е като бягане с препятствия. Трудностите са на всяка крачка, но бъдете сигурни, че ще се справите, ако неотклонно си гоните целта и не поглеждате встрани. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите бъдещето си.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Към обед Луната напуска вашия знак, преминавайки през градусите на обсебването. Важната работа и неотложните преговори да се организират и провеждат рано сутринта или към края на работното вмреме. Така ще успеете да защитите интересите си и да постигнете набелязаните цели. Следвайте неотклонно посоката, която сте избрали. Вероятно е да ви отклоняват от целта с примамливи предложения и неочаквани покани. Концентрирайте се над най-важното за вас и за семейството ви в момента, отложете всичко останало за утре.