Блогът на Апостол Апостолов :: ПРЕДИЗВЕСТЕНИЯТ ПРОВАЛ

1
210
Добави коментар

                                                         СВОБОДА ВМЕСТО СОЦИАЛИЗЪМ

 

Надявам се да тръгнем в новата си битка за местни избори, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред хиляди социалисти на Бузлуджа.

Тя отбеляза, че днес политиката не е в телевизионните студия, а се превръща във възрожденско будителство. Нашата задача е от днес да тръгнем из страната и да будим народа, каза Нинова.

Борисов управлява, не защото може и не защото народът го иска и го харесва, а заради страха и апатията, коментира лидерът на БСП. Днес нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача – да отидем до всеки беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му дадем вяра и сили и да му кажем, че съдбата ни зависи от всеки от нас, да му кажем: „Народе, изправете се и те ще паднат“, призова тя социалистите.

Тя отбеляза също така, че някои от хората на събора са тръгнали в 3.00 ч. от другия край на България, не от страх, че ще си загубят службицата, а за свобода, справедливост и борба с неравенствата и бедност. „Поклон, социалисти! Истински сте, силни сте!“, заяви Нинова и отбеляза, че именно това е партията, а хората скандираха „Победа“.

 

Това поредно пустословие може и да се е харесало на хилядите неудачници, некадърници, маргинали, лумпени и простаци, довлекли се на Бузлуджа. Тук ми се ще да отворя скоба. Ще цитирам един блогер, който много добре е описал тази сган:

“ Вижте лицата на тези люде! Те принадлежат към червения планктон от най-ниските нива, онези „полезни идиоти”, щамповани от комунистическата матрица. Те и сега се интересуват от Маркс, Хегел или Ленин, толкова, колкото птиците се интересуват от орнитология.

Побелели озлобени сомнамбули , които не искат да чуват никакви звуци идващи отвън. Никакъв глас. Никой не може да ги извади от сомнамбулния им свят на духовни скариди.

Големите, червени акули, корумпирани и забогатели, след като ограбиха народа си, няма да си направят и труда да замъкнат червените си задници на Бузлуджа. Няма дори да се помръднат, да се смесят с червения плебс, да се блъскат с малоумната.

Нека долу стадата размахват червените си знамена! Нека пеят партизанските си песни! И без това лицемерните механизми на приспособяването отдавна са ги лишили от идентичност. Отдавна са отнели собствените им лица и индивидуалности. Превърнало ги е в емотикони на една залязваща, човеконенавистническа идеология. Те до края на живота си ще се пльокат във все същата утопична, блатна екосистема от жалки червени водорасли, съмишленици , нищожества , духовни фосили и остатъци от една от най-чудовищните и античовешки утопии.“

 

Хората с прогресивно мислене, които са вече преобладаващо мнозинство в България, знаят много добре, че самият социализъм, проповядващ братство и равенство, е крайно несправедлив в своята най- дълбока същност. Защото тази безумна идея за братство и равенство е неестествена и крайно несправедлива.

Точно затова социалистите никога повече няма да се доберат до властта. Българският избирател порасна и поумня. Той вече се ръководи от максимата на либералния евроатлантик: “Свобода вместо социализъм“!

Послепис:

Между социалистите се намират тук- таме и читави хора. Ето какво казва един от тях:

“Омръзна ни да гледаме тази жена, която вечно се кара на някого и вечно някой друг и е виновен за всичко. Това безобразие трябва да свърши…“

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.