ROCKO – Нова винилова настилка

2
339
Добави коментар
ParketenSviat
ParketenSviat

Ексклузвина колекция винилова настилка в магазините на Паркетен Свят!

По-здрава, по-устойчива и с по-бърз монтаж

Избирайки виниловите подови настилки ROCKO, си гарантирате бърз монтаж. Ламелите са изключително твърди, което ги прави по-практични и лесни за поставяне. Като предимство се счита и височината на дъската, малките милиметри ви спестяват допълнителни главоболия като подрязване на вече поставени врати. Също така, не е необходима подмяна на шумоизолация – вашите близки ще ви благодарят. Имате подово отопление? Няма проблем. Виниловите настилки ROCKO са перфектно пригодени и затова. Спестява време, стрес и финансови средства.

Приковаваща вниманието

Когато става въпрос за замърсяване, виниловите подови настилки ROCKO не остават никакви препятствия по пътя си, защото всяко замърсяване се почиства лесно. Подът е устойчив на износване и може да бъде поставен в публични сгради с много голямо натоварване. Завършващият слой на повърхността e с превенция против подхлъзване. С виниловите настилки напразно ще търсите следи от стоенето на мебели, такива просто няма да има.

Звезда с всяка стъпка

Виниловите настилки на ROCKO сa подходящи за почти всяко помещение. Може да бъде поставен навсякъде, защото той разполага с висока стабилност в размерите на дъските, дори при силни температурни колебания. Това прави виниловите настилки походящи за цялата къща и за претенциозни помещения, каквито са обсерватории, семинарии, гаражи и офиси. Кухните и баните също не представляват проблем, защото всички винилови настилки от тази колекция са водоустойчиви.

10 факта за иновативната подова настилка ROCKO, които си заслужава да запомните:

1) Винил, който е водоустойчив и подходящ за морки помещения
2) Мека при докосване и изключително приятна повърхност, която е и тиха
3) Лесна за почистване, не задържа вода и петна. Устойчива на натиск.
4) Устойчива на износване и микродраскотини
5) Гарантирано бърз и лесен монтаж, благодарение на доказаната клик система за сглобяване Top Clic.
6) Виниловите настилки изглеждат абсолютно естествено.
7) Напълно рециклируеми настилки.
8) Подходяща за стаи и хора, предразположени към астматични заболявания, с малки деца, домашни любимци или др, поради антибактериалната си повърхност. Тя предовратява развитието на бактерии.
9) Виниловата настилка е преминала през строг контрол на качеството от TÜV и EPH.
10) Виниловите настилки Роко са добра инвестиция за всеки дом, благодарение на дългогодишната си гаранция от 25 години.