H&M се впуска в приключението TOCA LIFE с нова детска колекция

1
152
Добави коментар
svetla58
svetla58

Създадена съвместно с популярното студио за мобилни приложения Toca Boca,
последната детска колекция на H&M достига до клиентите с участието на чудатите и забавни герои от популярната детска игра Toca Life. Иновативна и пълна с въображение, колаборацията включва разнообразие от детски дрехи, обувки и аксесоари с интерактивни принтове и текстури, фолио с 3D апликации, както и изображения, направени от пайети, които се променят с помощта на обръщането им с ръка.

Toca Bocax H&M e налична от 8 август във всички магазини, които предлагат детски колекции, както и онлайн на hm.com.
Колаборацията Toca Life x H&M е детска колекция, която среща модата с искрящите цветове и хумористични герои на Toca Life, поддържайки игривия дух на популярното приложение. Създадена от екипа дизайнери на детско облекло в H&M, колекцията включва топове, суитчъри, рокли и анцузи, които са изработени от 100% устойчив памук. Аксесоарите включват гуменки, чорапки и раници, направени с облика и формата на избрани герои от Toca Life.

В колекцията са включени спортни елементи като връзки, контрастиращи кантове и еластични маншети. Интерактивните елементи са водещо вдъхновение в дизайна и могат да бъдат открити върху детайли като щампи, 3D апликациите и орнаменти с пайети. Така например визията на героя Silly Burger, което откриваме изобразено с пайети върху суичър, може да променя изражението си от усмихнато на намръщено.

„Чрез откритост и заигравка искахме да придадем няколко отличителни черти на Toca Life, а именно хумор, чудатост, интерактивност и креативност. Всеки модел от колекцията дава възможност на децата да се изразяват, но предоставя и физическа свобода и възможност да се движат волно и комфортно. Освен това тя ги окуража да повярват, че възможностите са навсякъде в нашето ежедневието и са безгранични“, казва София Льофстед, дизайнер детски асортимент в H&M.

„Същността на Toca Life е превъплътена в ежедневието, затова в партньорството си с H&M сме се погрижили да засегнем всяка част от всекидневния живот на децата. Вероятно някое дете ще поиска да покаже как се чувства и ще го направи чрез своя суитчър. Страхотно е дрехите да могат да бъдат използвани като инструмент, който да изразява техните емоции и
настроения“, казва Себастиян Рокс, арт директор в Toca Boca.