[НОВО] – Това не е игра… това е Тиймбилдинг AIRSOFT!

1
190
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

Искали ли сте някога да изпробвате максималното си ниво на адреналин?

Искали ли сте да усетите какво е да сте в истински бойни действия, да държите истинско оръжие, да имате мисия от която зависи ВСИЧКО?!

Представяме ви

тиймбилдинг AIRSOFT

Еърсофт се заражда в Япония, след капитулацията й при втората световна война. Той се развива като военно – симулативен спорт, в отговор на тоталното разоръжаване на военните части и режима на цялостен контрол над оръжията в японската империя. Така се появяват първите реплики на истински оръжия, които стрелят с 5 милиметрови пластмасови топчета.

В днешно време оръжията за еърсофт са дотолкова съвършенни визуално, че на пръв поглед нямат никаква разлика с реалните такива, а разнообразието е гигантско – снайпери, карабини, SMG, тежки къртечнци, пушки помпи, пистолети и дори гранати и мини. Еърсофт е доста популярен спорт в световен мащаб, съществиват хиляди отбори и огромни международни събития тип военна симулация, като най-голямото в Европа се провежда в Чехия, събира над 3000 човека, често продължава 24 или 48 часа и включва истинска военна техника.

Еърсофт тиймбилдинг предлага различни типове игри – от стандартен deathmatch, през защита и пленяване на флагове, контрол на точки на интерес, обезвреждане на терористични бази и т.н. и т.н. … и разбира се най-интересния сюжет – военните симулации. При тях има цял разработен сценарии, при който можете да се окажете от омиротворителните сили на дадена територия. Докато всичко е спокойно в един момент нещата с цивилното население в града се объркват, организират се паравоенни сили срещу нахлуващите етстремисти… следват неочаквани обрати, военопленници, предатели и много, много… МНОГО адреналин!

При организиране на тиймбилдинг Airsoft можем да се съобразим с броя и физическото състояние на учстниците. Airsoft игрите могат да бъдат организирани както на специален терен при нашите партньори, които разполагат с 70 декара основно поле на игра или общо 140 декара терен, включващ няколко изоставени сгради, естествени укрития, просеки за заход и атака, бойници, плац, две бази и много други. Може да се проведе и на избрано от вас място, стига то да е подходящо и да отговаря на условията за безопастност.

Еърсофт тиймбилдинг програмата ни съвсем заслужено получава приза за най-активна и вълнуваща игра за единица време. Почти при всяко участие имаме немалко хора, на които толкова им допада, че започват да ходят редовно след това на еърсофт.

Опитайте еърсофт, гарантираме, че не сте участвали в нещо толкова реалистично и вълнуващо… най-точната дума, която може да го опише е mind blown и със сигурност за ТОЗИ тиймбилдинг ще бъде говорено мнооооого дълго време след това.